Kreativítás hiánya, mint kaszálási ok

 
Beküldte: Kanyecc 2009 December 16, 22:35-kor a(z) Hírek témába.

Bekövetkezett az, amitől oly sokan tartottunk. (Vagy kevesen?) A Flight of the Conchords-ból nem lesz harmadik évad. Idehaza az HBO produkciója Slágermájerek címen futott. Hogy milyen népszerűséggel? Passz, de a külföldiről többet tudunk.

4094[1]

Az okot a címben emlegettük. Már a második évad se ment olyan könnyedén, mint, ahogy azt a nézők képzelték vagy hittek. A színvonal megtartása érdekében mindent megtettek a készítők, de a harmadik évadra elfogyott az erő. Nem is a pénzről van szó. Az HBO támogatta volna őket, csak éppen félkész munkával mégsem lehet jó nézettséget produkálni és ezt a duó is tudja. Nincs mese, van úgy, hogy a kreativitás öli meg a sorozatot. A Flight of the Conchords önmaga áldozata lett, hiszen ha a mérce lentebb lett volna az előző évadokban, akkor könnyebben hoztak volna jobbat.

Minden esetre sajnálni fogom! Az elején, noha megvetettem, de egyszer csak ráéreztem, onnantól pedig daráltam. Az első SoundTrack lemeze is megvan. Bret Jemaine és James a sorozat weboldalán a napokban tette meg utolsó (?) bejegyzését, ami a következő volt:

Bret, Jemaine and James (co-creator/director) said “we’ve noticed the less we say about the future of the show, the more people want to talk about it, so in an effort to reverse this trend we are today announcing that we won’t be returning for a 3rd season. We’re very proud of the two seasons we made and we like the way the show ended. We’d like to thank everyone who helped make the show and also everyone who watched it. While the characters Bret and Jemaine will no longer be around, the real Bret and Jemaine will continue to exist.


free web stats