Nagy nevek és nagy bukták

 
Beküldte: tess 2007 January 27, 4:21-kor a(z) Hírek témába.

Így kora hajnalban belefutottam egy kis csemegébe a mid-seasont illetően, szóval nem tudtam ellenállni, így postoltam egyet :D. A mid-seasonban egyik nagy tv társaság sem bízza a véletlenre a Pilotok redezését. Nem mintha ez lenne a siker záloga, de azért majd szépen fog festeni a beharangozók elején pár nevesebb rendező.
Az élen ezúttal az NBC áll, aki nem kisebb személyt mint Spike Leet szerződtette le a hamarosan induló M.O.N.Y. Pilotjának a megrendezésére. Mr. Lee számára nem idegen a tv-s műfaj, hisz az ezévi palettában is rendezett. Jelesül neki köszönhető a Shark Pilotja is.
Természetesen a “nagy nevek” harca ezzel nem fejeződött be! Gary Winick fogja rendezni, majd a Lipstick Jungle-t, ami szintén az NBC berkein belül fut. A sorozat 3 new yorki nő életét mutatja be komikus drámával körítve.

Az ABC-nél Payton Reed fogja rendezni a Cashmere Mafia-t. Reed egyébként a nyár egyik nagy romantikus durranását a Szakíts ha birszt rendezte, ahol Jennifer “Jóbarátok” Aniston volt a főszereplő.

És a végére már csak a FOX marad, ahol P.J Hogan jegyzi majd a Phiadelphia Generalt. Hogan szintén a romantikus komédiákban profi, szóval nem szabad hogy nagy kihívást jelentsen neki a FOX induló dráma komédiája.

Amint látható lesznek itt nagy nevek kilóra, de egyvalamit ne nagyon feledjünk, a mid-season a kegyetlen gyilkolásáról híres! Az itt induló sorozatok jelentős része nem éli meg még a csonka évad felét sem. Ellenben amlyik sorozat itt befut az tényleg híres lesz és erre legalább annyi példa van mint a buktákra. Ja és mégvalami. Ha esetleg valamelyik sorozat mégis elbukna akkor sem kell szörnyülködni, hisz buktak már el nagyobb nevek is. Itt legfőképpen a Brucheimer gyerekre gondolok :D.


free web stats