A jótékony Amazon

 
Beküldte: tess 2007 January 29, 12:01-kor a(z) DVD témába.

buffy_s2.jpgbuffy_s3.jpgbuffy_s4.jpgbuffy_s5.jpgbuffy_s6.jpg
buffy_s7.jpg
Mint nemrég említettem mostanság a Buffy 1. évada van nálam terítéken, ami hamarosan a itt a Gurun is olvasható lesz. Így akarva akaratlanul elkezdtem keresgélni a sorozat dvd-it az amazon.com-on és ekkor jött a nagy dabummm. Kedvenc online boltunk ugyanis előszerettel akciózik, így hónap vége felé és hát a Buffy is pont belesett a szórásba. Nagy meglepetésemre ezzel nem ért véget a dabummm, ugyanis a sorozat spin-offja az Angel is kint virit 50%-os kedvezménnyel. Így az egyes évadokért olyan 20 dolcsi + posta kell fizetni.
angel_s2.jpgangel_s3.jpgangel_s4.jpgangel_s5.jpg
Na ez mondjuk elég baráti ár, de azért szerintem van benne egy kis turpisság. Gondolok itt arra, hogy a lemezek sima slim tokban vannak, ami általában a gazdaságos verziókat jelenti. Ergo nincs extra vagy csak limitált számban. Ilyen verzióban jelent meg idehaza is a 24 és a társi 5000 pénzért. A másik érdekes dolog amit még megfigyeltem, hogy egyik sorozatnál sem szerepel az 1. évad a kedvezményesek listáján. Ez meg mégis mit jelentsen?
Viszont ha engem kérdeztek erre csak annyit mondok, hogy fölösleges pénzpazarlás. Jó dolog meg minden az ilyen gyűjtemény, de nekem néha az is gondot okoz, hogy a netes rílízeket mire írjam ki. Szóval ha milliomos leszek egyszer, meg elmúlik ez a sorozat függőségem és mondjuk rácuppanok egyetlen egy sorozatra akkor majd újra előveszem a témát. Akik viszont máshogy gondolkoznak azoknak csak annyit, hogy most kell vásárolni, de izibe!


free web stats