Premier: Eureka a TV2-n

 
Beküldte: Kanyecc 2007 February 3, 13:16-kor a(z) premier,videó témába.

Egyre több sci-fi kerül a magyar tévéképernyőre?! Ez nem is olyan nagy baj! Ma is lesz egy premieren 15.25-ös időponttól! Szombati nap a Stargate SG-1 és Atlantisról volt hirhedt. Most egy újabb sorozat jön, mely hű utobbi kettő kategóriájához! Tavaly nyáron volt az amcsiknál premieren az Euréka, mely 13 részes minisorozatra készült! Bő egy évvel később, most ide haza is láthatjuk! A TV2-nek úgy tűnik megéri a sok sci-fi beütésű sorozat, hiszen ez már a harmadik csak idén, amit megvett! (Mélység fantomja. The 4400)

eureka.jpg

De miről is szól az Euréka?! A II. világháborút követően egy kis városba – Eurékába – összegyűjtötték a világ/amerika legnagyobb tudósait és hagyták őket, hogy tudásuk egyre jobban kibontakozhasson! A köz megtévesztése érdekében ezt a helyet egy átlagos kis városnak álcázták! Jack, szövetségi marshal, egy szökevényt szállít, ám egy baleset miatt kénytelen belecsöppeni a kis város rejtélyes életébe!

Az első promo feltűnéséről már Eszter írt! A tovább mögött természetesen ezt rejtettem el! Kíváncsian várom mekkora nézettséget tudhat magáénak a sorozat a premieren! Ez mindent eldőnt, hiszen ha beválik, akkor a sci-fi kedvelőit egy órával előbb ültethetik le a képernyő elő! Elméletileg a Harmadik Műszak ríválisa a sorozat, de majd meglátjuk! Esély latolgatást inkább tartogassuk későbbre! …és ne felejtsük, ma 15.25… Euréka! jah és azt se felejtsük, hogy idén nyáron jön a következő évad!

Eureka Promofree web stats