Egy Univerzum jövője

 
Beküldte: tess 2007 February 4, 16:11-kor a(z) Hírek témába.

Ahhoz képest, hogy a Stargate széria áprilisig pihenőn van elég nagy a nyüzsgés körülötte. A Stargate SG1 a nyáron búcsúzik örökre a 10. évaddal, de az univerzumnak egyelőre korántsem fellegzett be.
stargate_atlantis_news.jpg
A nagysikerű spin-off sorozat az Atlantis 4. évadjának az előmunkálatai már megkezdődtek és az első 4-5 rész címe és scriptje már majdnem kész. Ez pedig csak a jéghegycsúcsa szóval jöjjenek az érdekességek: A jelek szerint Dr. Weir mellékszereplő lesz egy darabig, ami megmagyarázhatja Carter felbukkanását is a sorozatban. A Cartert alakító Amanda Tapping így mellékszereplővé válik a 4. évadban. A készítők a történetet elég érdekesre alakítják, mely lehetővé teszi az úgynevezett cross-over részeket, szóval az SG1 és a Föld nem tűnik el örökre. Emellett számos új karakter és vendégszereplő is feltűnik majd a sorozatban, melyek tovább színesíthetik, majd a történetiséget.
stargate_2007.jpg
Az anya sorozat a Stargate SG1 is hasonlóan benne van a munkában. Az ugye már rég nem titok, hogy a sorozat záró része nem fogja lezárni a történetet. Helyette az alkotópáros egy dupla dvd filmet dob majd piacra. A két dvd film a Stargate: The Ark of Truth és a Stargate: Continuum címet viseli majd. Az első film az Ori történetet fogja majd lezárni, míg a 2. a Goa`uld szálat, vagyis Ba’al bukását fogja bemutatni. Ha minden jól megy a filmek még a nyáron bemutatásra kerülnek és ezzel egy korszak zárul le.

Azonban nem kell még így sem aggódniuk a rajongóknak, hisz jön a folytatás! Robert C. Cooper és Brad Wright egy teljesen új galaxist teremtenek, mely leginkább az Atlantishoz fog hasonlítani. Az új spin-off sorozat egyenlőre még cím nélkül fut és elég keveset is lehet tudni róla. Azonban a jelek szerint a nyári nagy zárás után gőzerővel kezdetét veszi a munka, hogy 2008-ban a mid-seasonban bemutatásra kerülhessen a sorozat.
stargate_sanctury.jpg
És ha még mindig nem lenne elég a jóból, akkor itt van az Atlantis készítőinek új internetes sorozata a Sanctuary. A sorozat nem a tipikus tv-s hagyományokat képviseli, mivel a tervek szerint interaktív lesz és enyhén befolyásolható is. Vagyis a rajongók alakíthatják majd a történetet. Az első 4 rész már le lett forgatva Amanda Taping főszereplésével, de a premier dátuma egyenlőre ismeretlen. A

Stargate univerzum a játék piacot is meghódította és szintén az év vége felé jelenik meg a Stargate :Worlds. Azonban ezt még ne vegyük teljesen kézpénznek, mivel az előd a The Alliance egyes források szerint cancelt kapott. Ez pedig ha igaz igencsak nagy érvágást jelenthet a széria játék adoptálásainak. Szóval amint az előbb már említettem a jövő biztosítva van, nekünk csak türelmesnek kell lennünk. A következő adagig már nem kell sokat várni, csak egy pár hónapot.


ha érdekelnek a részletek akkor: csillagkapu.hu


free web stats