Skins – 1.01 – Episode 1

 
Beküldte: tess 2007 February 10, 11:26-kor a(z) Pilot,Skins témába.

skins.jpg
Premier: 2007/1/25
Írta: N/A
Rendezte: N/A

A történet Tony-ról a cseppet sem makulátlan, ám annál inkább coolabb srácról és barátairól szól. Tony-nak megvan minden siker, nők, csillogás. Ellenben legjobb barátja Sid egy igazi lúzer, aki emellett halálosan szerelmes barátja nőjébe Michelle-be. Persze ezt tagadja végig, de a többi barát előtt ez nyilt titok. Mondjuk a többiek sem éppen normális emberek így első nekifutásra, de a Pilot nem róluk szólt. Hanem Tony-ról és egy elég rendesen elfuserált partiról.

Megjegyzés: Na ez az a sorozat, amit már évek óta vártam! Nyers, fiatalos, erotikus és angol. Igen angol, mivel hasonlót az amcsik soha nem fognak összerakni. Tony karakterét szerintem mindenki írigyli, mivel tényleg az etalon a tizenéves srácok közt. Amolyan Ferris Buller és Ryan Phillip keveréke, szóval cool. A többi karakter is kegyetlen jól ki lett dolgozva, de azért a klisék itt is érezhetőek. Diák aki dugni akar a tanárnővel, a srác aki még mindig szűz és egy darabig az is marad, ja és a meleg vonal. Általános klisék új köntösben és hát ez az egyik vonzereje is a filmnek. No meg persze a frankó nudi foreve’. Mivel angol sorozathoz híven itt nem kímélik a fejünket a természetes formákkal.
Fontosnak tartanám még a színésznőket is, hisz itt most tényleg elhisszük, hogy 17 éves emberekről van szó. Fiatalok, divatosak és kegyetlen szexiek. Persze itt is van kivétel. Ez a fiatalos lendület végül a stílusban fakad ki, ami megint csak ezeveszettül jóra sikeredett. És ez érvényes minden területre! A zene frankó, csakúgy mint a design és a modern szleng.
skins_promo.jpg
Az Oh Fuck! névre halgató kis szóösszetételt kegyetlenül sokszor hallani, ami azért kell is. Egyszerűen elképzelhetettlen lenne nélküle a sorozat, ami a így első nekifutásra nálam ütött is. Ha elakarnám kapkodni az egészet azt mondanám, hogy az egyik etalon a tini-drámák közt, de ehhez még korai lenne. Mindenesetre engem megvett! Persze mikor nem vesznek meg egy jó tini-soappal tess? Ez az örök kérdés, amit Kanyecc már párszor fel is tett :D . Most viszont nem a történet és nem is a stílus fogott meg, hanem az életérzés. Istenem mit meg nem adnék, ha londoni sutyerák tini lehetnék! Ez persze csak álom, de a folytatás már cseppet sem. A köv rész szerintem odavág egész évre a Channel4 elé, hisz egy állati partí jelenet van benne, amit bárki meg is csekkolhat.

Ja és ha nem keltettem volna fel a figyelmedet akkor nézd meg ezeket az előzeteseket és tutira rákattansz!

This entry has a rating of 4

free web stats