Emlékeztető: Super Bowl

 
Beküldte: Kanyecc 2010 February 7, 20:44-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 23:00-tól a Sport1 műsorán: NFL – Út a döntőig.
Ma. 23:30-tól a Sport1 műsorán: Super Bowl.

Elérkezett a nagy nap. Az Indianapolis Colts és a New Orleans Saints összecsap! Ez lesz az a meccs, amire odafigyelnünk egész Amerika. A Super Bowl nem véletlenül kapta a nevét. Az NFL, azaz amerikai foci döntőjéről van szó. A legjobbak harcolnak egymás ellen.

A CBS add idén helyet neki. Nagy meglepetésünk nem a Survivor 20. évadját vagy valami nevesebb sorozatát pakolta be mögé, hanem egy újoncot. Egy olyan újoncot, amiből a későbbiekben a bukást hipp-hopp kinéznénk. Miért? Hát mert annyira kézenfekvő. Az Undercover Boss-on a világ szeme. Kíváncsiak leszünk rá, hogy hány milliós premier nézettséget sikerül produkálnia. 20 millió alatt meg se álljon, mert különben a csatorna helyben el rendelheti a canceljét.

Egyik csatorna se ad új epizódot a Super Bowl alatt, nehogy a porba tiporják. Ezáltal egyedül kell hoznia az elvárt nézőszámot, ami több mint 100 millió. Legalábbis ennyit szeretnének 2010-ben kihozni az NFL döntő meccséből a CBS.

(Zárójelben még megemlíteném, hogy a show-t a Puppy Bowl-lel és a Lingerie Bowl-lel vezetik fel. Előbbi az Animal Planet műsorán megy, ahol kiskutyák amerikai fociznak. A cukiságfaktorja tutira az egekben lesz. A másikban híres modellek próbálják ki ugyanezt, talán a férfiak legnagyobb örömére.)


free web stats