A CW tudja mi kell a népnek

 
Beküldte: tess 2007 February 28, 19:33-kor a(z) Heti adag témába.

Ha annyit mondok, hogy CW akkor a legtöbben azt mondják az év bukksa! Valljuk be ez így is van, hisz a csatorna piszkosul az elvárások alatt teljesít. Ezzel szerintem mindenki egyet is ért, vagy mégsem?
Kevesen veszik figyelembe ugyanis az apró betűs részeket a sorozat nézettségeknél. A csatorna az egyes korcsoportokban relatíve jól szerepel, amit leginkább a reality hullámjainak köszönhet.

cw_tudja.jpg

Nemrég ért véget ugye a Beauty and the Geek, ami az eddigi legjobb finálét könyvelhette el. Anno szeptemberben a legnormálisabb nézettséget is egy reality hozta az American Next Top Model. Így nem is csoda, hogy egyből itt a folytatás a 8. évad, ami ugye a szokásoknak megfelelően egy dupla résszel indít. Én még anno a 6. évadnál csatlakoztam a showhoz és ahogy kell le is maradtam. Persze bele bele nézegettem a “nagy picsás küzdelmekbe”, de egyetlen évadot sem néztem végig. Na majd most talán…
A CW jelenleg ezzel a két produkciójával tartja nálam a frontot, de jövő héten könnyedén megjelenhet egy harmadik is. A Veronica Mars helyén debütál ugyanis a The Next Pussycat Dolls, ami elnézve a promokat megint jó kis őrjöngésnek tűnik. Baró csajok, szőke ötletek és gondolom egy kis polgárpukkasztás. Feltéve ha lehet hinni a híreknek már maga a premier beteg lesz, hisz rókáznak a némberek ezerrel.
Szóval lesz mit nézni hajnalban megint :D


free web stats