Premier: Dr. Csont

 
Beküldte: Kanyecc 2007 March 7, 19:43-kor a(z) magyar ajánló,premier témába.

Ma mutatja be az RTL a következő üdvöskéjét. Múlt héten volt a Miami helyszínelők premierje, most pedig a Dr. Csonté, közvetlenül a nyomozógárda után. Természetesen mi is végig nézzük, milyenek is lesznek a szinkronhangok.
bones.jpg

A sorozat főszerepében David Boreanaz (Bufy, Angel), illetve Emily Deschanel (Pókember 2.) áll majd. Amerikában igen nagy népszerűségnek örvendő sorozat, már a második évad fináléja felé közelít, nem is beszélve arról, hogy a következő évad is be van rendelve már! Jó ötletnek is találtam a megrendelést magyar téren, viszont kedvenc fordítóink megint maradandót alkottak a címet illetően. De hogy miről is szól a sorozat? Dr. Temperance Brennan antropológust, megkörnyékezi az FBI egyik embere, hogy segítsen pár nyomozásban szakmai tudásával. Feladata a legkülönfélébb esetekben elhunyt áldozatok azonosítása, természetesen a hátra hagyott/maradt – több esetben is – megmaradt csontok alapján. Természetesen nincsenek könnyű helyzetben, mint amint majd lehet látni az.

Kicsit emlékeztet az őszi banzájra ez az összehozatal. Viszont jó ötletnek találom a felvezetést, valamint hogy szerda átvette a krimi jelzőt, hiszen Miami helyszínelők, Dr. Csont és levezetésképpen Alias, hogy a kémeknek is adjunk helyet! Remélem holnap már tudunk szolgálni nézettségi adatokkal! Legyünk bizakodóak? Ha megfigyeljük a kezdés 22-05-re esik. Ezzel egy időben a az M1-en az MI-5 titkos szolgálat, valamint a Tv2-n a 4400 lesz képernyőn. Mondjuk az M1 sok vizet nem mozgat meg, már bocsánat, de az igazi harc a “visszatért” 4400-sokkal lesz. De ha az én véleményemet is kikéritek, tuti nyertes lesz a sorozat, hiszen gyenge nézettsége van mindkettőenek! Majd meglátjuk!

…szóval Ne feledjétek ma 22.05-től Bones a. Dr Csont az RTL-en


free web stats