Premier és a folytatás

 
Beküldte: Kanyecc 2007 March 8, 18:10-kor a(z) magyar ajánló,premier témába.

Tegnap volt a Dr. Csont premierje, de az RTL ma sem szünetel, hiszen egy újabb sorozatot indít útjára, mely a Ments meg, azaz Rescue Me névre hallgat. A sorozatot, természetesen, az AXN-től kapta meg a csatorna. Premieren még 2004-ben volt az F/X műsorán. A sztori a New York-i Tűzoltóság hétköznapjait dolgozza fel. A főszerepben Tommy Gavin áll, aki nem éppen bánik kesztyűs kézzel a csapat többi tagjával, nem is csoda, hiszen hat társát – köztük unokaöccsét is – World Trade Center elleni merényletben vesztette el! A kezdés igen késői időpontra esett: 23.25-re! Viszont a felvezetés igen ígérkező, hiszen a Fábry show előzi meg, a premiert, jah meg a Házon kívül.

No, de ha már megemlítettük a Fábry show, akkor ne felejtsük azt sem, hogy ma is lesznek Hősök 21.00-ás kezdettel. Én személy szerint elítélem ezt az időpontot, hiszen bár ki megmondja, hogy a Fábry első fél órája a legjobb! No, de majd úgy is jövünk nézettséggel!

Ha már sorozat, akkor megemlíteném, hogy a Mutant-X már a második részénél jár, melyet az RTL kezdett el újra leadni eléggé késői – 01.35-es – időben!


free web stats