Emlékeztető: Terminátor: Sarah Connor krónikái – 2. évad

 
Beküldte: RaulReal 2010 February 27, 21:28-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 22:20-tól a Cool Tv műsorán: Terminátor – Sarah Connor Krónikái – 2.01.

tscc_s1a

Sajnos igencsak rövid élettartammal rendelkező sorozatról beszélünk, amelynek első évadja hamar elbukott az RTL műsorprogramjában, szerencsére azonban a Cool Tv esélyt adott John Connornak és világmegmentő csapatának, ennek köszönhetően pedig ma este immár a második évad nyitányát üdvözölhetjük a magyar televíziózás történelmében először. A FOX-on korábban futó, mára elkaszált sci-fi dráma első évada mindössze kilenc epizódos lett, így sokan üdvözölhették a tényt, miszerint a második etap 22 résszel taglalta az Ítélet Napjának előzményeit.

Természetesen mi sem maradhattunk ki a mókából, így tess részenként és összességében is összefoglalta az első évadot, ennek köszönhetően pedig akik esetleg elfelejtették mi is történt a kurta első felvonás alatt, a linkre kattintva frissíthetik memóriájukat. Ismeretes, hogy a Dollhouse miatt ment csődbe végül a sorozat, azonban mint ahogy a  Jericho példája is mutatja, szerencsénk van, hogy néhány produkció rövid életet él, hiszen így nem merülnek ki a műsor forrásai semmilyen szempontból, ennek fényében pedig ütős sorozatként emlékszünk majd rájuk.

Aki látta az első évadot, tudhatja mire számítson, a drámai vonal ugyanis a második etapban tovább erősödik majd, emiatt pedig sokan húzták annak idején a szájukat, mondván nem ezt várnák a franchise legújabb képviselőjétől. Be kell vallanunk, hogy nem szokványos módot választott a kreatív stáb Connorék és védelmező robotikájuk kalandjainak elmesélésére, mégis jó szívvel emlékezhetünk rájuk. Természetesen a magyar kábelcsatorna holnap meg is ismétli az évadkezdést, mégpedig 21:40 perctől. Ha a nézőközönség megtekintette, vissza is nézhet hozzánk, hiszen a folytatásról is olvasható egy kritika, amelyben a Samson and Deliah alcímmel rendelkező epizód került kibeszélésre.


free web stats