Fogalomtár: WTF?

 
Beküldte: RaulReal 2010 February 28, 19:00-kor a(z) Fogalomtár témába.

Mostanában igazán sok sorozat és tévés produkció szünetel, azonban mivel a Téli Olimpia a végéhez közeledik, nem sokára lesz mit tenni, így ki kell használni a kevés felszabadult időnket. 2010. Történelmi év lesz ez, hiszen befejeződik a Lost, emiatt pedig számos rajongó ingatja majd kétségbeesetten a fejét, hiszen a FlashForward nem volt képes azt véghez vinni, amit hasonszőrű ABC-s elődje megtett, azaz hiányzott az a bizonyos három betűből álló rövidítés, amelyet a témával tisztában lévő közösség jól ismer. Ez lenne a WTF, persze kérdőjellel a végén és csupa nagy betűkkel.

Jegesmedvék potyognak az égből, John Locke újra osztja az utasításokat, kiderül, hogy miért is kellett az eltűnteknek hat évadon keresztül a Sziget és a való világ közt bolyongania…nos minderre még a mai napig is megdöbbenve gondolhatunk, amikor pedig láttuk a hihetetlen történéseket nagyjából azt gondolhattuk, mi a frász? Ezeket a pillanatokat persze nagy többségében hét pecsét alatt kell tartani, hiszen számos rajongó számára tenné tönkre a szórakozást, ha tudnák, mi is lenne kedvencük sorsa. Órákig lehetne szónokolni azokról a percekről, amikor megállt az emberben az ütő, és üveges szemmel nézett jobbra-balra, hogy akkor tulajdonképpen most mi van?

Elég ha megemlítjük az a bizonyos mozaikszót, amelyet ma már mindannyian ismert rigmusként mondogatunk egymásnak: WHTGB. Érdekes szavazásokat lehetne egy ilyen kérdésből rendezni, persze azt senki nem garantálná, hogy nem menne át az egész egy fájdalmas savazásba. Kissé talán manapság tehát hiányzik a tévés sorozatokból a WTF?, ez persze csupán azt jelenti, hogy a meglepetéseken edzett nézőközönségnek igazán nehéz napjainkban olyan dolgokat mutatni, amiktől leesik az álluk. Persze nem lehetetlen, de a mai újoncok által kínált palettát végignézve sajnos egy olyan sem juthat eszünkbe, amely kiemelkedően arra késztetett volna minket, hogy a fejünket ütemesen a falhoz csapkodjuk.


free web stats