Casting-hírek: Kereszttűzben a CW újoncai

 
Beküldte: RaulReal 2010 March 9, 10:37-kor a(z) Pilottervek: 2010/11 témába.

Korábban beszámoltunk arról, hogy az amerikai csatorna igencsak komolyan veszi majd az idényt, hiszen számos pilottal próbálja fenntartani a nézőközönség érdeklődését, így a Vampire Diaries után ismét olyan erős újoncot akar a stúdió összehozni, ami bizony leülteti majd az embereket a tévéképernyők elé. Ezúttal ismét felelevenítjük a sorozatok fő cselekményszálát, illetve a külföldi médiának köszönhetően már nevekkel is színesíthetjük a leírásokat.

  • BETWIXT – Jessy Schram csatlakozott frissen a stábhoz a közelmúltban, akit a Life című produkcióból ismerhetünk. A történet három tiniről fog szólni, akik döbbenten konstatálják egy napon, hogy a mesékből ismert alakváltók klánjába tartoznak. Morgan egy Rozsomákhoz hasonlítható szerzetként fog rohangálni, hiszen sárga szemei mellett éles fogak és a kezéből hihetetlen gyorsasággal kinövő karmok jellemzik majd. A szereplők közt lesz még egy ismertebb arc, név szerint Allison Miller, aki Celine-t, a repkedő mutánst játssza el. A forgatókönyvet Elizabeth Chandler jegyzi.
  • HELLCATS – Aly Michalka a Phil of the Future-ből, illetve Gail O’ Grady máris a stáb tagjának mondhatja magát, ami fontos tény, hogy utóbbi a Született feleségekben játszott, ennek köszönhetően pedig kellő tapasztalattal rendelkezik. A prezentációs pilot a pomponlányok véres küzdelmeit mutatja majd meg, és várhatóan sokkal mélyebb részleteket kaphatunk majd a szurkolás ezen formájáról, mint a Hősökben Claire mutatott. A cselekmény középpontjában Marty, egy bukott szurkolólány áll majd, akit miután elveszített egy komoly versenyt, arra kényszerítenek, hogy a Hellcats csapatát hozza top formába. O’Grady egy anyukát fog játszani meglepő módon, aki a sulibüfében dolgozó leánykája életét próbálja meg irányítgatni. A széria a CBS stúdió és a Warner Bros kezei közt született meg.
  • UNTITLED WYOMING PROJECT – Ryan Hawley és Kathleen Chalfant is szerepel majd a dráma nyitó részében, a cselekmény pedig egy Gideon nevű alak főszereplésével készül, akit Sean Faris fog alakítani. Miután ugyanis egy szörnyű tragédiában meghal a család két feje, a lovas edző válik a família patriarchájává. Hawley Gideon testvérét fogja alakítani, aki a borzalmas hírek hallatán rohan vissza a Stanford egyetemről, hogy rokonai segítségére legyen. Az alkotásban többek közt szerepet kap majd Alan Ruck és Renee Smith is, a pilot pedig a Palladino páros kreatív alkotásaként igyekszik ledönteni a többi újoncot a trónról.

free web stats