Andy Barker P.I. – 1.01 – Pilot

 
Beküldte: tess 2007 March 20, 19:07-kor a(z) Pilot témába.

andybarker_pi_101.jpg
Premier: 2007/3/15
Írta: Jon Ross, Jonathan Groff, Conan O’Brien
Rendezte: Jason Ensler

Andy Barker már első nekifutásra egy igazi looser, de azért végre a maga ura lehet. Örül is a feje, hogy magán nyomozó lett, de az első kuncsaft sokat várat magára. Egyszer viszont csak megtörik a csend és belép Lew Staziak, az első ügyfél. A ruszki nő a férjét keresi, amire Andy egyből rá is harap. Vesztére…

Megjegyzés: Kellemes csalódás volt a sorozat. Kiderült, hogy nem egy Monk koppintással van dolgunk, valamint nagy örömömre csak 20 perces. Szóval egyhén sitcom vonulatos, de azért nézhető. Az egész történet egyébként Andy jellem komikumára épül. A pasas már már olyan hülye, hogy imponál a nézőnek. Mondom imponál és nem idegesít, ez azért különbség. Megaztán ott van a videotékás kölök is, aki egy az egyben a görbe tükör a Magnumnak meg az öreg Columbonak.

Hasonló ökörködést utoljára a Psych-ben láttam, így bizonyos szinten már hiányzott. Ellenben nincs az az isten, hogy benyomjak belőle egy egész évadot. Bár ezt a kijelentésem inkább nem kapkodom el. Furcsa mód örültem a 20 perces időtartamnak, de amikor végetért folytatni akartam. A bevezetés túlzottan elnyúlt, így a végkifejletre baromi kevés idő maradt. Így meglepő mód kaptunk egy cliffhangert 20 perc után mindjárt a Pilot részben. Kissé meredek szerintem, de majd csak kihoznak belőle valamit.

Mellesleg a sorozat az NBC csütörtöki humor estjét erősíti, ahol a 30 Rock-ot váltotta. Kíváncsi vagyok miként szerepel majd a “nagyok” közt.
Hogy folytatom e? Háááát… Ebben szerintem minden benne volt.

This entry has a rating of 2

free web stats