Three Inches – A Syfy természetfeletti újonca

 
Beküldte: RaulReal 2010 March 16, 19:30-kor a(z) Berendelés,Hírek témába.

A korántsem hétköznapi témákat boncolgató csatorna egy igazán érdekes történettel operáló újoncot rendelt be, hiszen legújabb sorozata nem csupán a szuperhősös témát borítja majd fel fenekestül, hanem remek szórakozást is nyújt majd a természetfeletti dolgok után rajongó nézők százezreinek. A Syfy tehát esélyt adott a 90 perces pilottal kezdő, Harley Peyton forgatókönyve alapján készült szériának, amely egy elesett ember köré épül majd, aki egy szép napon ráeszmél, hogy különleges képességgel áldotta meg a sors, hiszen puszta akaratával mozgatni tud tárgyakat. A dolog csattanója, ami egészen unikumnak számító bukét varázsol az újoncnak az, hogy a telekinézis mestere mindössze három, azaz három centiméter távolságig tudja használni adottságát. A történet azonban akkor kerekedik ki, amikor hasonszőrű társakat kezd maga köré gyűjteni.

“Rendkívül újszerű, posztmodern megközelítése ez a témának, hiszen a meglepő stílus mellett szókimondó, forgatókönyv is jellemzi az újoncot.”

Nyilatkozta a sorozat atyja. Mindezek mellett egy másik pilot is tervbe van véve, hiszen az Alphas címmel érkező, szintén szuperhősös témát boncolgató produkció is a Hősök által hagyott űrön kíván változtatni azzal, hogy a scifi témában nagymenőnek számító csatorna szakemberei megmutatják, nem csupán az angolok tudnak ütős, a témájában egyedülálló szériát összeeszkábálni, a pénz sem hátrány a megvalósításnál. További érdekesség, hogy a csatorna úgy határozott, minden valószínűség szerint folytatják a Battlestar Galactica franchise-t. Fennáll ezek mellett a kérdés, hogy vajon mi lesz a Caprica címmel futó előzménysorozat sorsa, ha a készítők máris így határoztak.

A szakemberek elmondása szerint ugyanis túlzottan sok potenciált hordoz magában a mára kaszát kapott, különleges univerzumban játszódó BSG, hogy mindössze csak egy sorozattal húzzanak belőle hasznot. Így várhatóan a hetekben leülnek majd tárgyalni a vezetők, és fejüket összedugva próbálnak összehozni valami újabb ötletet, ami segít a robotos alternatív univerzumról még egy bőrt lehúzni. A sajtótájékoztató végül egy vicces közjátékkal zárult, amikor is Stern megtagadta, hogy a Sharktopus című tévéfilmről áruljon el részleteket, így az újságírók hiába erősködtek.


free web stats