Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2007 March 26, 9:20-kor a(z) Hírek,Heti adag témába.

  • Tyra Banks, az America’s Next Top Modell szülőatyja, egyre érdekesebb helyzet elé állítja modeljeit! A sikerért mindent! …mondhatnánk! Legutóbb, a szépségeknek egy bűnügyi helyszínen kellett pózolniuk, mint egy gyilkosság áldozataként: volt akit megfojtottak, volt akit lelőttek! Persze semmi sem volt kötelező! Egyes női szervezetek ezt látván tiltakozásba kezdte! A Nemzeti Nőszervezet egyik vezetője – Sona Ossorio, így fogalmazott az eset kapcsán: “A nők elleni erőszak sajnos valódi problémája a társadalomnak, így nincs szükség arra, hogy a szórakoztatóipar úgy állítsa a középpontba, hogy viccet csinál belőle.
  • Tegnap volt a Rome második évad fináléja is! A második évad Julius Cézár utáni időszakot dolgozza fel, ám többek szerint köze sem volt ehhez ennek a szériának. Jövőjét illetően még nem tudni semmit!
  • Studio 60 on the SunSet Strip a.: A színfalak mögött! Arról van szó, hogy az NBC újonca is helyet kap a magyar köztudatban, hiszen az HBO megvette a jogokat a vetítésre – no meg, ami kell még hozzá. A premierre május 4-én 21.00-kor kerül sor. Addigra remélem én is belekezdem a sorozatba, hiszen már jó ideje tervezem!
  • Berendelési had az ABC részregéről! A csatorna múlt héten jelentette be hivatalosan is, miket is hoz vissza idény ősszel! A listán helyet kapott: a Brothers & Sisters, a Boston Legal, a Grey’s Anatomy, a Lost, a Men in Trees, a Született feleségek és az Ugly Betty!
  • A BSG rendezői betartják szavukat! 22 részes negyedik évad előtt még sor kerül egy kétórás BSG film premierjére is, mely a 3. és 4. évadot kötné össze. A premier őszre várható.

free web stats