Raines 1.01 – Pilot

 
Beküldte: Kanyecc 2007 March 26, 21:21-kor a(z) Pilot,Raines témába.

raines.jpg
Premier:
2007/3/15
Írta: Graham Yost, Charles Papert
Rendezte: Frank Darabont

Raines felügyelő kis kényszer pihenő után újra munkába áll. Egy lány halálának felgöndörítését kell megoldania. Viszont ebben maga a lány is segítségére lesz, mivel megjelenik előtte – csak előtte addig, míg a gyilkost meg nem találja. Az ügy kivizsgálását a lány házában kezdik, ahol szülei is feltűnnek kis idővel, kik a pénzüket keresik. A további kutakodást ezen a szálon folytatja a nyomozó, így jutnak el a lány pasijához, no meg a titokzatos kuncsafthoz is, viszont még sem ők lesznek a megoldás…

Megjegyzés: Hm… Hát nem is tudom, hol kezdjem! Első megnézésre nem mutatott újat, de szerintem másodjára sem mutatna sokat. A történet szinte alap! Van Raines nyomozó, kit mellőztek kis időre munkájából, valszeg, mert kicsit kettyósnak véltek, és újra visszatér. Nyomozós stílus kicsit a Dexterre emlékeztet, de meg se közelíti, még most fixáljuk le ezt a tényt! Az áldozatok megjelennek neki?! Hát már volt ilyen sorozat, de ha agyon üttök, sem mondom meg most, mi is volt az. Valahogy kissé Monkot is felidézi bennem, talán mert abban is lenézik a nyomozó munkáját.

Magáról a résztörténetéről már pozitívabbak a véleményeim. Jó kis történet volt! Tetszett mikor megjelent a halott csaj a házában. Na akkor kicsit össze is keveredtem, mi is van. Nem is csoda, hiszen nem is tudtam mi az alapsztori. A gyilkost is jól eldugták a történetbe! Rá sem találtam! :D De hát ez volt a lényeg! Nem kiszámítható, viszont gagyi a kivitelezés és az alapsztori!

This entry has a rating of 2


free web stats