Supernatural 2.05 – Simon Said

 
Beküldte: Kanyecc 2007 March 30, 15:25-kor a(z) Supernatural témába.

supernatural_205.jpg
Premier:
2006/10/26
Írta: Ben Edlund
Rendezte: Tim Iacofano

Samnek újra látomásai vannak! Felkeresik Ash-t, akivel, kicsit körmére járnak az esetnek. Találnak is egy nevet – Andrew Gallagher-t – aki egy közülük (Emlékeztető a megjegyzésben, ha nem értenéd!). A fiúnak érdekes képessége van: Rá tud venni embereket bármire kedvességével. Míg Dean őt követi, Samnek a fiú dokijával kell törődnie, kit látomásában látott, viszont csak félig sikerül a gyilkolás szabotálása. A későbbiekben, egy nő is meghal. Dean-éknek rá kell döbbenniük: Nem a fiú a „ludas”! Kis kutatást követően ki derül, hogy van egy ikertestvére, akiről még nem is tudott, de már régóta ismert… (ha nem érted nem baj! Nézzd meg és leesik)

Megjegyzés: Na, ez az epizódleírás igazi homály lehet sokaknak! Arról van szó, hogy még a 2×01-es részben megemlítette a démon, hogy tervei vannak – magával – Sammel, valamint a vele hasonlóakkal, ugyan is 1983-ban nem csak náluk történt meg, a különös anyagyilkosság. Akik átélték ezt, azoknak különös képességei lettek. Sam esetében a látomás!

Végre visszatértünk a főszálhoz. Újra találkozunk a szexy Jo-val, és a lusta, de iszákos Ash-sel! Pöpec rész volt, de még akkor sem az igazi. Pár dolog homályosabb lett – lásd feljebb – viszont még mindig nem derült ki: mik a tervei a gonosznak!

This entry has a rating of 4


free web stats