ABC újoncok (12) – Romantically Challenged (aka. Single with Baggage (aka. Threesome))

 
Beküldte: Kanyecc 2010 March 27, 16:42-kor a(z) Upfront 2009: ABC témába.

119509_D_0051

Műfaj: Többkamerás szitkom

Készítők: James Burrows (Gary Unmarried, Back to You, The Class) a pilot epizód rendezője, míg Ricky Blitt (Family Guy) exkluzív producere és írója.

Szereplők: Alyssa Milano (Charmed), Josh Lawson (Sea Patrol), Kelly Stables (Greek, Two and a Half Men), Kyle Bornheimer (Worst Week), Camden Palmisano (Little Monk), Sierra McCormick.

Stúdió: Warner Bros. Television

Történet: Középpontjában négy fiatal áll, akik az igaz szerelmet keresik. Egyikőjük Rebecca, aki elvált anyuka és két gyerekével – Shawn és Lisa – él együtt, valamint egy Perry nevű barátjával, akinek van egy olyan rossz szokása, hogy minden lányba beleesik, ha egy kicsit közelednek felé, de akkor is, ha nem. Róluk fog szólni a sztori.

Berendelve: 6 epizódra (13-ról visszavették a berendelését 7-epizódra, viszont már mindenhol 6-ot emlegetnek csak.) Premier: április 12-én 21:30-kor.

Kanyecc mondja: Lássuk csak. Alyssa Milano régen volt tévésorozatban. Legutóbbi hosszabb és tartós szerepe a Bűbájos boszorkák volt. Hát nem mostanság, abban kiegyezhetünk. Kérdéses, hogy Alyssa még jó-e és a rajongói kitartanak-e mellette. A másik baljós jel, ami a vesztét okozhatja, az a visszavett berendelés. Ez ugyanis egy sorozatnak az előkasza hírével ér fel. Harmadik pedig a kampánytalanság, merthogy csak most kezdett bele a csatorna.

Pozitívumként kell emlegetni, hogy a Dancing with the Stars fogja felvezetni, ami múlt héten rekordot döntött. Na mármost, ha sikerül sok nézőt megtartania, akkor akár megkaphatja az visszaegészítést 13-ra. Ez kell neki. Készítők között James Burrows, aki szintén neves szitkomnak adott életet. Gary Unmarried még most is köztünk él. Szerintem 40%, hogy megéli a 2010/11-es idényt.

RaulReal mondja: Az ABC-nek mostanában bejöttek a szitkom világába tett kikacsintásai, hiszen a Better off Ted és a Cougar Town is értékelhető sorozatok. A Romantically Challenged első blikkre egy Jóbarátok/HIMYM utánzatnak tűnhet, a téma és a baráti kör alapján, azonban reménykedhetünk abban, hogy a tapasztaltnak számító színészek és színésznők ki tudják emelni a klisétömegből a szériát

Mindenesetre a csökkentett epizódszám baljós előjelnek tűnhet, főleg hogy az amerikai szakemberek már bepillantást nyerhettek a műsor pilotjába.

(A tovább mögött 12 további promo kép.)

119509_D_0139

119509_D_0251

RomanticallyChallenged-casting-003a

RomanticallyChallenged-casting-004

RomanticallyChallenged-casting-005

RomanticallyChallenged-casting-006

RomanticallyChallenged-casting-007

RomanticallyChallenged-casting-008

119509_D_0990

RomanticallyChallenged-casting-009

RomanticallyChallenged-casting-010

RomanticallyChallenged-casting-01


free web stats