Mind of Mencia 3×01

 
Beküldte: Kanyecc 2007 April 8, 0:45-kor a(z) Pilot,reality témába.

A Comedy Center és az egyik közkedvelt kvázi szkeccs-showjáról van szó,. A showman Carlos Mancia nem kíméli: a társadalom egyik zugát sem, mondhatni a külföldi Fábry-ról van szó, hiszen humorával mindenkit meg tud röhögtetni, még ha nem is értjük egészen a szitut.

mind.jpg

A show felépülésében is, hasonlóakat vehetünk észre, hiszen az első tíz perc – 20 perces – a közkedvelt heti témák, viccek, valamint megtörtént szituációk és egyéb kitalált történetek poénkosaráról szól. Ezt követi a különböző újságokból összeszedett morzsa címszövegek, mint pölö: „Space proble searches for water on Mars” Az m1-en még régebben ment is a szeszélyes évszakokban egy ilyen rovat, melynek címe most inkább ne kérdezzétek – megköszönném, ha valaki kisegélne: valami Tücsök és… volt, de nem biztos. A következőkben egy kis film jön – ebben a részben kis emberek=”hobbitok” mérték össze erejüket az NBA nagy alakjaival! Már a felkészülés is egy örül elme szüleménye! Ezt látni kell – majd Carlosaurus Rex okít minket végezetül egy szkeccs showval.

Én felettébb jól éreztem magam az egész show alatt! Ha választanom kellene egy UFC és eközött, akkor itt tenném el a voksom! Tény és való a kettő nem éppen egy súlycsoport, de a humor nálam első szempont, és ha ti is megnézitek majd, ráeszméltek mi is foghatott meg úgy igazán.

This entry has a rating of 4.5

free web stats