Emlékeztető: Afro Samurai + Túléltem egy japán vetélkedőt + Balfék körzet 5. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2010 April 3, 17:25-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 21:15-től az Animax műsorán: Afro Samurai – 1×01 (újra)
Ma. 22:05-től az Animax műsorán: I Surviving a Japanese Gameshow1×01.
Ma. 22:50-től az AXN CRIME műsorán: Los Hombres de Paco
5×01.

Dupla premier az AXN másik kistestvérénél. Az Afro Samurai-ról megfeledkeztünk márciusban. Ezért bocsánatotokat kérjük, viszont most, hogy újra műsoron van az ismétlés, így jeleznénk. Ha valaki akar látni egy jó kis kaszabolós animált Samurai-os sorozatot, az mindenképpen nevezzen be rá. Vannak írásaink róla az archívumban. Keressétek vissza.

Foglalkozzunk inkább a friss hússal, azaz az ABC tavalyelőtti üdvöskéjével, ami nekem speciel bejött. Az I Surviving a Japanese Gameshow arról szólna, hogy az amerikai versenyzőket a japánoknál tesztelgetik, illetve mérettetik meg, mennyire tudják túlélni az ilyen műfajt. Itt jegyzem meg, hogy teljesen más, mint amit az ember megszokott. Annyira örült és már-már bolond dolgok vannak benne, hogy a nézőnek is égő néha nézni. A Youtube teles teli van az ilyen részletekkel. Sőt, sixx-éknél elég sokat láthatunk, mert erőszeretettel dobálják ki az újdonságokat, amiknek sok jövője országos csatornán szerintem nincs. (Ilyen volt a Kalandra fal! című vetélkedő az RTL Klub-on, mármint japán eredetű.)

Végezetül, ha túléltük a japánokat akkor gyorsan kapcsoljatok át az AXN CRIME-ra, mivel folytatódik a Balfék körzet az ötödik évadjával. Idehaza hihetetlen nagy népszerűsége van a sorozatnak, aminek örülünk. Jókat lehet rajta röhögni. Minden szombaton egy-egy újabb rész vár rátok, míg hétköznaponként a harmadik etap kerül tálalásra.

i-survived[1]


free web stats