Animált Star Wars vígjátéksorozat készülőben

 
Beküldte: RaulReal 2010 April 6, 16:15-kor a(z) Elvagyunk,Hírek témába.

Robbant a bomba, ugyanis a Hollywood Reporter által meglebegtetett hír igencsak rémisztően hangzik, ugyanis a Lucasfilm azt tervezi, hogy a Seth Green és Matthew Senreich vezérletével készülő sorozat egy egészen más megközelítésből veszi górcső alá a George Lucas által megálmodott univerzumot. A produkciót Todd Grimes rendezi majd, a híres komikus, Seth Green elmondása szerint pedig még rengeteg potenciált rejt magában a filmsorozat, így nem is hangzik olyan nagy őrültségnek egy szitkom leforgatása, melyben hétköznapi gondokkal kell majd megküzdeni a sötét és jó oldal bérenceinek.

star_wars_comedy

További magyarázatként szolgálhat, hogy bizony fogalmunk sem lehet, hogy csajozott Luke Skywalker a Halálcsillag elpusztítása és a Jedi akadémia felépítése közben, és valljuk be egy, a Csillagok Háborújához hasonló alternatív univerzum esetében így is volt ez jól. Ahogy a cím is mutatja, a tetejében mesesorozatról beszélünk, és ha belegondolunk, a Cartoon Network korábbi, jelenleg futó szériája sem volt annyira ütős.

Ugrás után elmélkedjünk röviden, milyen alternatívák is fordulhatnak majd elő.

Add a kezed: Egyesek szerint az Office stílusában lenne a legjobb, ha a sorozat futna, így pedig egy gyárban töltenék el hőseink idejük nagy részét, ahol robot kezeket gyártva küzdenének a Birodalom bukása ellen, ugyanis ha Darth Vaderék elbuknak, akkor bizony az ő kiborg kezeikre sem lenne szükség, hiszen a fénykardokat is bevonnák a forgalomból, a biznisz pedig megfeneklene, akár a Titanic.

Én és a klónjaim: A másik alternatíva egy családi sorozat lehetne, amelyben Jango Fett és klónja, Boba tengetné összeesküvésekkel teli életét, azonban nyugalmukat megzavarná két tisztázatlan eredetű klóntestvérke, akik bizony számos humoros szituáció forrásaként szolgálhatnának. A plot szerint apjuknak nem csupán nő után kellene néznie, de az egymást leöldösni akaró klónok közt is rendet kellene teremtenie.

Jabba élete és bukása: A következő lehetőség ismét legalább olyan borzalmas, mint az eddigiek, hiszen a sötét humorú groteszk drámában a sivatag betyárja állna a középpontban, akit apró segédei próbálnának részről-részre meggyilkolni. Ami azt illeti, ez a változat létezett is anno képregény formájában, így Sethék előtt valós célként lebeghet a tévés feldolgozás.

Volt Hold, nincs Hold: Szitkom a Halálcsillagon lévő munkatáborban lakók főszereplésével, akik mindennapjaik során a kegyetlen uralkodó és légzési problémákkal rendelkező csatlósának kezében lennének, a mesterséges bolygó pedig hetente felrobbanna minden epizód végén.

Bespin városa: Politikai komédia a felhők városában, Lando Calrissian főszereplésével, aki amellett hogy a zsarnokok ellen küzdene, még saját alkalmazottai által is gúzsba kötve próbálná elirányítani az elszállt lakók által megszállt várost.

Számos verzió megvalósulása lehetséges tehát, azonban csupán reménykedhetünk, hogy egyik sem kerül ténylegesen a képernyőkre, hiszen már a Clone Wars című sorozatot is a saga meggyalázásaként emlegetik, a fanatikusok pedig egy vicckategóriába tartozó produkció esetén minimum meglincselnék a készítőket, és minden valószínűség szerint George Lucas, a filmek mestere lenne az első a sorban.


free web stats