Entourage 1.01 – Entourage (a.k.a Pilot)

 
Beküldte: Kanyecc 2007 April 16, 21:58-kor a(z) Entourage,Pilot témába.

entourage_101.jpg
Premier:
2004/07/18
Írta: Doug Ellin
Rendezte: David Frankel

A történet röviden, négy jó barátról szól, kik életüket fényűzésben töltik. Vincent Chase a sármos gyerek, akire buknak a lányok, no meg a producerek, hiszen kiváló színész. Azonban a többi háttér munkához semmit sem konyít. Ebben Eric nyújt számára nagy segítséget. Megmondja véleményét a dolgokról, és ö tárgyal a menedzserével – Ari Gold-dal – is. Turtle és Johnny már szabadabban élnek. Élvezik Vincent által adott jó létet.

Megjegyzés: Azt sem tudom, hol kezdjem. A szereplők borzasztóan jól el lettek találva. Vincent testesíti meg a szexbálványt, akit semmi sem érdekel, csak Eric véleménye. Eric-re, ezzel nagy felelősség is hárul, hiszen egy rossz döntésével, akár véget is vethet barátja karrierjének. Teknős azt hiszem: nem kell bemutatni. Buli, csajok, csajok, csajok (…) de szeeeeeeeex… Hát az már nem mindig garantált. Azonban őt sem kell félteni. Minden áron eléri célját, még ha kamuznia is kell. Johnny Vincent testvére számomra egy érdekes alak. Nem alakít nagyot, viszont hiányozhatatlan karakter.

Fényűzés, Hammer, csajok, bulik és jó szöveg. Ezt mind megtaláljátok a sorozatban. No és a poént se feledjük. Ki az az állat, aki pitbullján éli ki magát?! Talán Teknős a legnagyobb dumás az egész sorozatban. Löki a hülyeségeket, de kilóra. Jah és a vizipipát se feledjük ki a sorból!

Összességében egy nagyon jó szitkomról van szó! Nem is értem, miért csak most álltam neki a nézésének, de az első évad garantált darálás lesz! Ajánlom mindenkinek!

This entry has a rating of 3.5


free web stats