4 éve gurul a Guru

 
Beküldte: tess 2010 May 8, 23:38-kor a(z) Elvagyunk témába.

Megint eltelt egy év és mi még mindig itt vagyunk, ez azért szerintem már számít valamit. Most persze jöhetnek a klisé körök, hogy nem gondoltuk ezt anno, ekkora sikerre sem számítottunk, meg a többi. De legyünk most egy kicsit egoisták! Igazi phasszagyerekek vagyunk és ez már egy ideje nem vitás. Lehet sorolni azon hazai sorozatos blogok listáját, akik 4 éve aktívak, 10000 feletti poszt számmal büszkélkednek, saját fejlesztésű alkalmazásaik vannak és még a média is elismeri őket. Jah és persze még mindig nem adták el a lelküket. Ugye, hogy nincs sok!

Érdemben sok minden mást nem is tudnék hozzátenni, mivel már az elmúlt években elmondtunk mindent. A végére így nem maradt más, mint a nyilvános pacsi mindenkinek, aki olvas minket, aki utál minket és persze még annak is, aki inkompetens phasznak gondol minket.  Köszi a hazai médiának az ingyen cuccokat, a sok insider infót meg nyilvános zabálásokat. És persze köszönet blogger társaimnak, akik nélkül ma több szabadidőm lenne. Kanyecc lelkes addikciója nélkül ma már tuti nem léteznénk, akárcsak Fercsa hanyag programozási rítusai nélkül sem. És habár menetközben egy társunk eladta a lelkét a fizetett médiának én akkor is szeretném megköszönni a munkáját. Kösz RaulReal gyerek, legyen sikered a cápák közt.

Amúgy meg miért nekem kell minden évben ezt a maszlag szöveget megírnom? Na, akkor a végére köszönöm még Istennek, hogy nem tébolyultam meg a sikertől, köszönöm anyumnak, hogy kifizette helyettem a net számlát, köszönöm a T-Mobile-nak a használhatatlan szolgáltatást és köszönöm a pultosnak, hogy a 7. zombie után nem szolgált ki. :)

Egy év múlva, ugyanekkor, ugyanitt!


free web stats