Berendelt az NBC

 
Beküldte: Kanyecc 2010 May 15, 11:10-kor a(z) 2010/11 sorozatai témába.

Kezdeném a tényekkel. A Law & Order-t hivatalosan is elkaszálta a csatorna. Az ok az alacsony nézettsége. (A csatorna egyébként kacérkodott az ötlettel, hogy berendeli csak azért, hogy minden eddigi rekordot megdöntsön vele, de végül mégsem tette.) Egyik spinoff-jával már más a helyzet, hiszen a Law & Order: Special Victims Unit bekérte jövő évre is, így számolhatunk a 12. évaddal és egy esti 10 órás időponttal.

A Mercy hiába élt meg 22 epizódos, szinte biztosra vehet – azaz még nem hivatalos –, hogy törölte a csatorna. Hasonló cipőben jár a Trauma, amit hiába egészített ki plusz epizódokkal, azokkal se tudta produkálni a fix nézőket.

(Mivel se a Heroes, se a Trauma nem tér vissza, így biztosra vehető, hogy a hétfő drasztikusan átalakul. Már csak az a kérdés, hogy mikkel fogja a csatorna feltölteni. Újoncokkal?)

Ha már újoncok, akkor berendelést kapott a The Cape, ami egy zsaruról szólna, akit felültettettek, no meg a bosszújáról; a Law & Order: Los Angelest, azaz pótolva lesz az eredeti hiánya; a Harry’s Law-t, amit eddig Kindreds címen emlegettünk és ügyvédekről szól; a Friends with Benefits-et, amit az ABC anno lepasszolt; és az Outlaw-et, ami ezelőtt volt Garza Outlaw, még előtte Rough Justice.

A kampányról se feledkezzünk el. A LoLA facebook-acca és twittere, a The Cape facebook-acca és twittere, a Friends with Benefits facebook-acca és twittere, Outlaw facebook-acca és twittere és a Harry’s Law facebook-acca és twittere.


free web stats