NBC újoncok (8) – Live Bites

 
Beküldte: Kanyecc 2010 May 17, 0:31-kor a(z) Upfront 2010: NBC témába.

Love-Bites[1]Műfaj: Romantikus dráma.

Készítők: A pilot epizódot fogja rendezni Marc Buckland (My Name Is Earl), míg írni Cindy Chupack (Sex and the City). Exkluzív producerek sorában: Eric Fallner, Shelley McCrory és Timothy Bevan.

Szereplők: Becki Newton (Ugly Betty) és Jordana Spiro (My Boys)

Pilot epizódban vendégszereplők: Jennifer Love Hewitt (Ghost Whisperer), Greg Grunberg (Heroes), Craig Robinson (The Office), Jason Lewis (Sex and the City), Lindsay Price (Lipstick Jungle), Larry Wilmore (The Daily Show), Charlyne Yi (Paper Hearts), Pamela Adlon (Californication), Stacy Galina (Hidden Hills), Brian Hallisay (Privileged), Kyle Howard (My Boys) és Steve Howey (Bride Wars).

Stúdiók: Working Title Films és Universal Media Studios.

Történet: Két csaj áll a középpontjában, akik a baráti társaságuk két utolsó szingli tagja. Ez zavarja is őket, ezért mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy találjanak maguknak valakit. Lényegében erre fog rámenni a sorozat. Egyébként minden epizódban, vagy a szex, vagy a házasság, vagy a randizás valamilyen módon jelen lesz.

Berendelve: 13 epizód őszre, csütörtök 22:00-ás startra

Kanyecc mondja: Kezdjük ott, hogy anno a The Ex-list nekem nagyon bejött, szóval várom a Love Bites-t. Kellene ilyen romantikus dráma még több, mert valahogy mostanság kivesztek. Rossz ezt így mondani, de ez a tény. Az írók sorában a Szex és New York egyik készítője. Ez jó pont, főleg ennek a műfajnak. A szereplők sora nem éppen népes, de a vendégszereplőké már inkább. 75%-ot adok neki, bár a józan ész azt diktálná, hogy el fog vérezni.

FERCSA mondja: Tetszik! Talán a következő Sex and the City? majd elválik, de nagyon ígéretes, a pilotot biztosra veszem, hogy ütni fog. 90%.

tess mondja: Mostanság nagyon próbálják erőltetni ezt a romantikusabb hangvételű könnyed drámázást, de valahogy mindig belebuknak. Hiába a hangzatos vendégszereplők, hiába a creator ez bizony randa nagy bukó lesz, így csak 25% a túlélési esélye.


free web stats