NBC újoncok (9) – Perfect Couples

 
Beküldte: Kanyecc 2010 May 17, 1:11-kor a(z) Upfront 2010: NBC témába.

NUP_139831_0266.jpg

Műfaj: Egykamerás szitkom.

Készítők: Jon Pollack (30 Rock, Andy Barker, P.I., Joey) és Scott Silveri (Friends, Joey) fogja írni, míg rendezni Andy Ackerman (The New Adventures of Old Christine).

Szereplők: Kyle Howard (My Boys), Christine Woods (FlashForward), Dave Walton (100 Questions, Heist, Quarterlife), Mary Elizabeth Ellis (It’s Always Sunny in Philadelphia), Hayes MacArthur (Worst Week) és Olivia Munn (Attack of the Show)

Stúdió: Universal Media Studios

Történet: 3 pár áll a középpontjában, akik kapcsolatuk különböző „szakaszában” tartanak. (Ez alatt azt kell érteni, hogy az egyik kicsit örült, a másik azt hiszi tökéletes, a harmadik pedig normális párkapcsolatban él.)

Berendelve: 13 epizód, start: midseason.

Kanyecc mondja: Mondanom se kelljen, hogy az írók sorában olyanok vannak, akiket anno imádtam. Ki ne nézte volna a Joey-t? Most őszintén. Az alapkoncepciója egyébként hidegen hagy. A szitkomok legjellegzetesebbikét kapjuk. Ha nem tud semmi újjal előrukkolni, akkor bukta. Szerintem kb. 15% esélye van, hogy megéri az évadfináléját.

FERCSA mondja: Kb. RoE kopír, nem sokat adnék neki, 33%.

tess mondja: Csapnivaló koncept mid-seasonre száműzve, mi ez ha nem halálos ítélet. 5% a túlélési esélye, de szerintem már pár rész után elvérzik.


free web stats