NBC újoncok (10) – Outsourced

 
Beküldte: Kanyecc 2010 May 17, 1:31-kor a(z) Upfront 2010: NBC témába.

NUP_139533_0575.jpg

Műfaj: Egykamerás szitkom.

Készítők: Robert Borden (The Drew Carey Show, George Lopez) fogja írni, míg Ken Kwapis (The Office) rendezni. A sorozat co-producere Alex Beattie lesz, míg Tom Gorai és David Skinner az exkluzív producere.

Szereplők: Ben Rappaport, Rizwan Manji (Privileged), Sacha Dhawan, Rebecca Hazlewood, Parvesh Cheena (Help Me Help You), Anisha Nagarajan, Diedrich Bader (The Drew Carey Show) és Jessica Gower.

Stúdiók: Universal Media Studios és In Cahoots.

Történet: Munkahelyi szitkomról van szó. Középpontjában egy amerikai cég, a Mid America Novelties áll. A cég egyébként teljesen örült dolgokat árul. A lényeg nem is ez, hanem hogy a telefonos központját kihelyezik Indiába, ahova a cég egyik menedzserét áthelyezik. És mivel India nem Amerika, ezért sok dolgot kell elmagyarázni az ottaniaknak.

Berendelve: 13 epizódra; start: ősszel, csütörtökön 21:30-kor.

Kanyecc mondja: Alapjába véve szeretem a munkahelyi szitkomokat. A The Office tett a műfaj örült szerelmesévé. Nincs mit ezen tagadni. A szereplőgárda népes, mint azt láthatjátok lesz bőven mindkét nemzetből színész. Az NBC nagyon vágja a témát, szóval 100%-os esélyt adok a túlélésére.

FERCSA mondja: A történet új, de az egész engem nem vett meg. 33%-nál többet ennek se adnék.

tess mondja: Mondom én, hogy az NBC vérszemet kapott erre a szezonra! Most komolyan, kell az a munkahelyi sitcom, lévén a The Office nem húzza már sokáig. Ettől függetlenül nem ez lesz a befutó, de mivel nem mid-season van benne potenciál. Legyen hát 30% a túlélési esélye.


free web stats