Csere-bere magyarmódra

 
Beküldte: Kanyecc 2007 April 24, 14:14-kor a(z) Magyar hírek témába.

A szerdai napon teljes lesz a káosz, mondhatnám így is! Mielőtt még leülnénk kedvenc sorozatunk elő, fogjuk egy tv-újságot, és időben bizonyosodjuk meg arról, hogy nem-e változott valami?! Mert változott! De mi ezt most megtesszük helyettetek!

Arról van szó, hogy hiába próbálkozott a TV2 a Hősökkel, befuccsoltak! Ezért a csatornának lépni kellett. Hát nem sok helyük van a programlistán hétköznap, de kis pakolhatások után megkapta a sorozat a szerdai 22.00 órás kezdési időpontot. Ezen túl, mindig ezen a napon lesz a magyar premier, ami annyit tesz, hogy House dokink lehet gyógyír a gondra, bár elég késői időpont, szóval a fiatalok egy részét már most vesztették! Vagy még sem?! Meglátjuk. Mivel a Rém Rendes család Budapesten ment ebben a kezdésben, így 23.00-ra tolódik a vetítése, a The 4400-é pedig 23.30-ra. Újra átértékelődött a szerda a sorozatokra! Ez már a harmadik ilyen alkalom, hiszen volt szeptemberben, meg januárban is!

Továbbá az üresedést tölteni kell, így egy újabb sorozat érkezik hazánkba a Law & Order: SVU, azaz Különleges ügyosztály! Meglepő fordulat, hiszen az Amerikában közkedvelt krimi, nem éppen kíméli a nézőket.


free web stats