FOX újoncok (3) – Raising Hope (a.k.a. Keep Hope Alive)

 
Beküldte: tess 2010 May 17, 16:26-kor a(z) Upfront 2010: FOX témába.

raisinghope

Műfaj: Egykamerás sitcom

Készítők: A creatori teendőkért Greg Garcia (My Name Is Earl, Yes Dear), míg a rendezésért Michael Fresco (Northern Exposure, Providence) a felelős.

Szereplők: Cloris Leachman (Malcolm in the Middle), Garrett Dillahunt (The Sarah Connor Chronicles, John from Cincinnati), Kate Micucci (’Till Death, Four Kings), Lucas Neff (The Beast), Martha Plimpton (How to Make It in America), Olesya Rulin (Greek), Shannon Marie Woodward (The Riches) és Skyler Stone (Con)

Stúdió: 20th Century Fox Television

Történet: Huhh, ez már a synopsis alapján meredek! Adott egy egyéjszakás kaland, aminek az eredmény egy baba lesz. A baba pedig az apukához kerül, mivel anyukát halálra ítélik és be kell vonulnia a kóterbe.

Berendelés: 13 epizód; ősztől: kedd 21:00-tól.

tess mondja: Alapból nem is tudom mit vártam a beteges Greg Garcia-tól?! Az alapkoncepció morbid és tuti provokatív lesz, a szereplők közt meg bőven akad olyan, aki ezt garantálni is tudja, szóval lehetőség van benne. Ellenben a Glee vezeti fel, szóval ha nem hozza a nézettséget gyorsan kasza lehet. 40% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Amiért ígéretes lehet ez a koncepció, az mindössze, hogy a My Name is Earl készítője csinálja. Egyébként annyira a sztori nem nagy eresztés. 20% a túlélési esélye.

FERCSA mondja: A videó alapján azt mondom, hogy fergeteges! Kissé morbid, kissé elmebeteg, de pont jó kéremszépen! Simán kap tőlem 66%-ot.


free web stats