FOX újoncok (2) – Lonestar (aka. Midland)

 
Beküldte: tess 2010 May 17, 16:18-kor a(z) Upfront 2010: FOX témába.

lonestar

Műfaj: Dráma

Készítők: A creatori teendőkért Kyle Killen, míg a rendezésért Marc Webb (500 Days of Summer) a felelős. A producerek népes táborát erősíti Amy Lippman (Party of Five, In Treatment), Chris Keyser (Party of Five), Chris Weitz (Cracing Up, Off Center), Kerry Kohansky Roberts és Paul Weitz (Cracing Up, Off Center)

Szereplők: Adrianne Palicki (Friday Night Lights), Bryce Johnson (Popular), David Keith, Eloise Mumford (Crash), Hannah Leigh (Twentysixmiles), Jimmy Wolk, Jon Voight (24) és Mark Deklin (The Ex List, Justice)

Stúdió: 20th Century Fox Television

Történet: A modern Dallas ahogy sokan mondták, csak éppen szappan nélkül sok-sok húzós drámai vonallal. A történet középpontjában texasi olajmágnások állnak és persze a rivalizálás.

Berendelés: 13 epizód, ősztől: hétfő 21:00-kor

tess mondja: Én tuti vevő vagyok rá, de sajnos az alapkoncepció nagyon nem illik a FOX profiljába. Ez pont olyan, mint anno a Kings volt az NBC-nek, vagy a Cane volt a CBS-nek. Megvan az esély a sikerre, de sajnos nem a FOX berkein belül, de még így is 50% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Ez valami modern kori Dallas? Hülye vagyok, hiszen oda van írva. Ehh. A lényeg, hogy kicsit a Dirty Sexy Money-ra emlékeztet. Mindenképpen benevezős. Éltetni is fogom, mondjuk 60%-kal.

FERCSA mondja: A videó csöpög,mind az olajtól, mind a nyáltól, hehe. És Kanyecc jól írta, Dallas és DSM keverékét vélem én is felfedezni, vegyük csak Donald Sutherland és Jon Voight-ot, mindketten elég karakteres egyéniségek, mellesleg én bírom őket, így adok 66%-ot.


free web stats