FOX újoncok (1) – The Chicago Code (aka. Ride-along)

 
Beküldte: tess 2010 May 17, 16:09-kor a(z) Upfront 2010: FOX témába.

ridealong

Műfaj: Dráma

Készítők: Shawn Ryan (The Shild, The Unit) megint lecsap és feltehetőleg egy korrekt drámát prezentál, rendező: Charles McDougall (The Office), producer: Marney Hochman.

Szereplők: Billy Lush (Generation Kill, The Black Donnellys), Delroy Lindo (Kidnapped), Devin Kelley, Jason Clarke (Brotherhood), Jennifer Beals (The L Word), Matt Lauria (Lipstick Jungle, Friday Night Lights) és Todd Williams (In Plain Sight)

Stúdió: 20th Century Fox Television, MiddKid Productions

Történet: Chicago-i rendőr dráma (mi más is lehetne Ryan alapkoncepciója) egy magát cowboynak képzelő kezelhetetlen főszereplővel, aki cseppet sem kesztyűskézzel bánik el a rosszfiúkkal. Amolyan országos adóra értelmezet Justified.

Berendelés: 13 epizód mid-seasonre

tess mondja: Lévén a FOX nem sok drámát rendelt be és ugye van 2 igen csak bizonytalan megújítása is minden lehet még belőle. Ryan neve kulcs a sikerhez, szóval sima 80% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Ránéztem a castingképre és egyből az jött le, hogy kedvem lenne megnézni a pilot epizódját. De tök komolyan beszélek, mert ez alapján már megvett magának. Azzal meg pláne, hogy a Justified-ra akar kicsit ütni. A szereplőgárda korrekt és népes. Dráma hiányában 85%-ot adok neki látatlanba.

FERCSA mondja: Shawn Ryan már letett valamit, így biztosra veszem, hogy hiteles anyagot ad ki a kezéből. Én nem vagyok oda a rendőrös sorozatokért, így csak 75%-ot adok.


free web stats