FOX újoncok (5) – Traffic Light (aka. Mixed Signals (a.k.a. Traffic Light))

 
Beküldte: tess 2010 May 17, 16:48-kor a(z) Upfront 2010: FOX témába.

Mixed_Signals_Still_001[1]

Műfaj: Egykamerás sitcom

Készítők: A creatori székben az eredeti verziót is jegyző Adir Miller (Ramzor) valamint Bob Fisher. Rendező titulusban Chris Koch (Scrubs, My Name Is Earl) csücsül, míg a producerek közt ott találjuk Avi Nir, Elad Kuperman (Phenomenon) és Ran Telem nevét

Szereplők: Alexandra Breckenridge (Life Unexpected, Family Guy, Dirt, The Ex List), David Denman (The Office), Kris Marshall (My Family, Murder City), Liza Lapira (Dollhouse, NCIS, Huff) és Nelson Franklin (The Office)

Stúdió: 20th Century Fox Television, Keshet Broadcasting Group

Történet: Izraeli sitcom remake 3 barátról, akik párkapcsolatban élnek, de mindegyikük máshol tart a párkapcsolati hálóban.

Berendelve: 13 epizód mid-seasonre

tess mondja: Hát el nem tudom képzelni, hogy az amcsik vevők legyenek egy izraeli koncepcióra, holott a szereplők listája egész korrekt. Ellenben a készítők töketlen amatőrök, szóval ide a 20% túlélési esély is sok.

Kanyecc mondja: rápillantottam a promoképre és csak a csajszik voltak azok, akik szimpatikusnak tűntek, a többiek nem. Létezik ilyen. Hát a jelek szerint igen. A sztori nem nagy eresztés, a szereplőgárda lehetne jobb is. mindössze 20% esélyt adok neki.

FERCSA mondja: Ezekkel a párkapcsolati “ízékkel” már dunát lehetne rekeszteni.. komolyan ebből hány marad talpon? de, ha már NBC-s vetálytársaknál megadtam akkor itt is: 33%


free web stats