FOX újoncok (7) – Terra Nova

 
Beküldte: tess 2010 May 17, 17:16-kor a(z) Upfront 2010: FOX témába.

terranova

Műfaj: Dráma

Készítők: A creatori székben Craig Silverstein (Standoff, K-Ville, Bones) és Kelly Marcel. Nagyvalószínűséggel a showrunner Brannon Braga (24, FlashForward, Threshold ) lesz, míg a producerek között ott csücsül Aaron Kaplan, Darryl Frank (Las Vegas), Justin Falvey (Las Vegas), Katherine Pope, Peter Chernin és a pénz gyáros Steven Spielberg (Taken)

Szereplők: Hivatalosan még nincsenek, ugyanígy a rendező kiléte is ismeretlen lévén a drága gyártási költségek miatt egyben forgatják le. Amit tudni lehet, hogy Kevin Bacon és Kyle Chandler is visszamondta a főszerepet.

Történet: 2149-re az emberiség túlnőtte önmagát és lassan a bukás felé sodorja önmagát. Egy lelkes kis csoport visszautazik az időben, hogy újraépítsék a civilizációt, de sajnos egy hiba közbeszól és 85 millió évet ugranak vissza a tervezett helyett.

Berendelés: mid-season lesz, vagy csak 2012

tess mondja: Tuti befutó lehet, sőt annak is kell lennie, különben a FOX cefet nagyot hasal, meg amúgy is Spielberg nem hagyná veszi a pénzét. A kérdés már csak az, hogy a hatalmas budge hány százalékát viszi el a CGI? A válasz kb. pont annyi, mint amennyi a túlélési esélye, vagyis 80% :)

Kanyecc mondja: Na, ebből bármi kisülhet. Annyi szent, hogy régen láttunk tévéképernyőn ilyen koncepciót. A CGI-t tudjuk értékelni, hiszen jóval több zséjük van az országos csatornáknak, mint a kábeleseknek. 70% a túlélési esélye.

FERCSA mondja: Egy rakás pénz + Spielberg? Kizárt, hogy itt hasalás legyen, csak azért 95%, mert nincs még szereplőgárda.


free web stats