ABC újoncok (1) – Detroit 1-8-7

 
Beküldte: tess 2010 May 18, 16:02-kor a(z) Upfront 2010: ABC témába.

119737_D_

Műfaj: Dráma

Készítők: A creatori székben a jobbára filmes múlttal büszkélkedő Jason Richman, míg a rendezőiben az ugyancsak filmes Jeff Nachmanoff csücsül. A producerek sorát David Hoberman (Monk), David Zabel (ER, Dark Angel) valamint Todd Lieberman (The Kill Point) erősíti.

Szereplők: Aisha Hinds (True Blood, Howthorne), D.J. Cotrona (Windfall, Skins), Erin Cummings (Spartacus: Blood and Sand), James McDaniel (Life As We Know It), John Michael Hill, Michael Imperioli (Life on Mars, The Sopranos), Natalie Martinez (Saints & Sinners) és Shaun Majumder (Unhitched)

Stúdió: ABC Studios, Mandeville Films

Történet: Dokumentarista stílusban készülő fajsúlyos rendőrdráma Amerika legdurvább utcáiról egy gyilkossági csoport szemével. Mindezt megspékelve a szokásos újonc érkezik a nagy öregek közé effectussal. A sors pikantériája, hogy a Pilot Atlantában készül.

Berendelés: 13 epizód ősztől, keddenként

tess mondja: A berendelt Pilot egészen korrekt kritikát kapott, de valahogy mégsem látom benne a potenciált, lévén olyan nagy nevek nincsenek a produkcióban és az alapkoncepció sem illik nagyon az ABC profiljába. Fajsúlyos vagy sem, ez így csak 30% túlélési esély.

Kanyecc mondja: Ígéretes lehet, mivel csípem a rendőrös sorozatokat, főleg, hogy Amerika keményebb világát akarja bemutatni, mindezt dokumentarista stílusban. Juj. Ez eddig nagyon jól hangzik. Nézzük csak, készítők között nincs nagy név, max. David Zabel. A szereplőgárda durván népes. Kell is a csapathoz. 50% esélyt adok neki.

FERCSA mondja: Egy újabb rendőrös sorozat. A videók alapján se sokat látok benne, 40%.


free web stats