ABC újoncok (2) – Better With You (aka. Better Together)

 
Beküldte: tess 2010 May 18, 16:26-kor a(z) Upfront 2010: ABC témába.

better-together

Műfaj: Többkamerás szitkom

Készítők: A sorozatot Shana Goldberg-Meehan (Joey, Friends) jegyzi, míg a rendezői teendőkért James Burrows (Garry Unmarried, Back to You) a felelős.

Szereplők: Debra Jo Rupp (That ’70s Show), Jake Lacy, Jennifer Finnigan (Close to Home, Commited), Joanna Garcia (Privileged, Reba), Josh Cooke (Big Day, Four Kings) és Kurt Fuller (Supernatural)

Stúdió: Warner Bros. Television.

Történet: Romantikus történet 3 családról, akik a kapcsolati háló 3 különböző szegmenség állnak. Maddie és Ben már 9 éve együtt vannak és ismerik egymás minden apró mozzanatát. Maddie húga Mia 7 hete randizik Casey-vel és úgy istenesen mindent bele is adnak a kapcsolatukba, így történhet meg hogy Mia teherbe esik és gyorsan össze is házasodnak. Maddie persze a plafonon, ellenben a lányok szülei, akik már 35 éve együtt vannak totál nyugisak.

Berendelve: 13 epizód ősztől, szerdánként

tess mondja: Totál ismerős és mára már lassan elcsépelt alapkoncepció James Burrows árnyékában, aki csak egy évados mocskokat tud rendezni. A stáb egyébként olyan felszínes, mint maga a történet, így Joanna Garzia eyecandy lényege sem sokat fog változtatni a végeredményen. Ordas nagy bukó, de mivel ősszel jön sanszos a fullos évad sajna. Ettől függetlenül 20% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: A sorozat mentéségére szóljon, hogy jelenpillanatban az egyetlen többkamerás újonc az idei esztendőben. (Kihaló félben ez a műfaj.) És az összes többi a negatívum, amiből van bőségesen. Pl.: James Burrows, aztán ott van a fura sztori, ami elsőre eléggé nyakatekert; aztán ott van, hogy a szerdai szitkomblokkba teszi be, ahol tutira lyukat fog produkálni. 10%-k túlélési eséllyel éltetném.

FERCSA mondja: Csipem a két csajt(Privileged-et pl. néztem is), de ez valószínűleg kevés lesz. max 33%.


free web stats