ABC újoncok (3) – Body of Proof (aka. Body of Evidence)

 
Beküldte: tess 2010 May 18, 16:42-kor a(z) Upfront 2010: ABC témába.

body-of-proof

Műfaj: Dráma

Készítők: A creatori titulusban az újonc Chris Murphey, míg a rendezői feladatokat a veterán Nelson McCormick látja el. A producerek listáját erősíti továbbá Matthew Gross (Dirty Sexy Money, Day Break) és Sunil Nayar (Three Rivers, CSI: Miami)

Szereplők: Dana Delany (Desperate Houswives, Kidnapped), Geoffrey Arend (Trust Me), Jeri Ryan (Shark, The O.C., Boston Public, Star Trek: Voyager), John Carroll Lynch (K-Ville, Carnivale), Nicholas Bishop (Past Life, Home & Away), Sonja Sohn (The Wire, Cold Case) és Windell Middlebrooks (Scrubs)

Stúdió: ABC Studios

Történet: Dr. Megan Hunt mesteri idegsebész volt, míg egy súlyos autóbaleset ketté nem törte a karrierjét. Az élet azonban nem áll meg, Hunt a karrierjét tovább folytatja, de mint orvosi szaktanácsadó segít a gyilkossági ügyek feltárásában . A karrierje mellett azonban a családját is újra kell építenie.

Berendelve: 13 epizód ősztől, péntek esténként

tess mondja: Újabb procedural krimi méghozzá a péntekesti halálsávba. Egyetlen esélye tényleg csak annyi, hogy korrekt stáb áll mögötte és a szereplők közt is akad pár eyecandy. A nagy kérdés, hogy vajon melyik irányba viszik el a produkciót és ezt mennyire tudja tartani a nézettség. Nem sok esélyt jósolok neki, így ez is csak 30% túlélési eséllyel indul.

Kanyecc mondja: mentségére szóljon, hogy a péntek esti halálblokkba kapta a jegyét. Egyébként annyira nem veszett fejsze a története, még tetszik is. Ha jól vettem ki, akkor egy boncnok-féleségű munkát fog elvállalni főhősünk. Összevonják a krimit és az orvosos dolgokat? Ez felettébb érdekes, hiszen pl.: a CBS-nek egyik se kellett egy este (Numb3rs-Miami Medical). 65%-ot adok neki, kicsit várós is.

FERCSA mondja: Esélyes lenne, de pénteken nem sok jót lehet neki jósolni. Kicsit Bones szagot érzek.  45%-nál többet  nem adnék neki.


free web stats