ABC újoncok (4) – My Generation (aka. Generation Y)

 
Beküldte: tess 2010 May 18, 16:54-kor a(z) Upfront 2010: ABC témába.

265914340-18083307[1]Műfaj: Dráma

Készítők: A sorozatot Noah Hawley (Bones, The Unusuals) jegyzi, míg a rendezésért Craig Gillespie (United States of Tara) a felelős. A produceri munkába pedig Henrik Bastin, Martin Piersson, Peter Magnasson valamint Warren Littlefield (Love Inc) jeleskedik

Szereplők: Anne Son, Daniella Alonso (Friday Night Ligts), Elizabeth Kenner, Jaime King(Kitchen Confidential, Garry Unmarried), Julian Morris (24, ER), Keir O’Donnell (Sons of Anarchy), Kelli Garner, Mehcad Brooks (True Blood, The Dead End), Michael Stahl-David (The Black Donnellys) és Sebastian Sozzi (Law & Order)

Stúdió: ABC Studios, Stockholm-Copenhagen Productions

Töténet: 2000-ben egy dokumentarista csapat megörökítette az akkori végzősöket a Greenbelt High School-ban. 10 évvel később a diákok visszatérnek, hogy szembesüljenek egykori önmagukkal, egykori lépéseikkel, melyek igenis nagy hatással voltak a jelenlegi életükre.

Berendelve: 13 epizód ősztől, csütörtökönként

tess mondja: Sok-sok ismerős arc, egy felettébb érdekesnek mondható alapkoncepció és rengeteg skandináv producer. Na ez ha siker lesz tuti száműzetésbe vonulok! Egyszerűen D.O.A. már most, de persze a Pilot azért érdekel. 10% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Elsőre azt hittem, hogy valami szitkomról lesz szó, de hogy drámáról. Hát ez így hirtelen kicsit meglepett. Népes a szereplőgárda, sőt nagyon jó castinggal rendelkezik, viszont valahogy sehogy sem sikerül mindezt egy drámában elképzelnem. Mindenesetre egy 40%-nyi esélyt adnék neki.

FERCSA mondja: Most komolyan? Öregdiákoknak sorozat? nem sok a remény. 33%


free web stats