ABC újoncok (5) – Happy Endings

 
Beküldte: tess 2010 May 18, 17:10-kor a(z) Upfront 2010: ABC témába.

HappyEndings[1]

Műfaj: Egykamerás sitcom

Készítők: A creatori teendőket az újonc David Caspe végzi, míg a rendezésért Joe Russo (Community, Carpoolers) felel. Producerként Jamie Tarses (Howthorne, My Boys) és Jonathan Groff (Andy Barker PI, How I Met Your Mother) fog szuperálni.

Szereplők: Adam Pally, Casey Wilson, Damon Wayans Jr. (My Wife and Kids), Elisha Cuthbert (24), Eliza Coupe (Scrubs) és Zachary Knighton (FlashForward)

Stúdió: ABC Studios, FanFare Productions, Sony Pictures Television

Történet: Dave és Alex tökéletes pár voltak mindaddig, amíg az oltár előtt nem szakítottak. Most pedig a kölcsönös utálatban társat keresnek egykori barátaiknál, akiknek dönteniük kell, hogy mégis melyik oldalra álljanak.

Berendelve: 13 epizód mid-seasonre

tess mondja: Az alapkoncepció pofás és mindenképpen vicces, potenciál van benne, de ezzel mindent el is mondtunk. Elisha Cuthbert szexi ez tény, de egyedül sajnos nem elég, Zachary Knighton meg a FlashForward-ban is közepesen szar volt, szóval ennyi. Sok esélyt nem adok neki, de ebben legalább van lehetőség, szóval legyen csak 40% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: A sztorira csak annyit tudok mondani, hogy szar ügy. Ettől persze eredményezhet megannyi – durván klisés – poénáradatot. Mindenképpen belenézős. 60%-ot kap, mert csak.

FERCSA  mondja: Elisha miatt mindenképp nézős, csak kár, hogy mid-season. Így csak 66%.


free web stats