ABC újoncok (6) – Mr. Sunshine

 
Beküldte: tess 2010 May 18, 17:25-kor a(z) Upfront 2010: ABC témába.

mr-sunshine

Műfaj: Egykamerás sitcom

Készítők: A creatori székben most egy szerzőhármas csücsül Alex Barnow (Rules of Engagement, ’Til Death), Mark Firek (Rules of Engagement, ’Til Death) és Matthew Perry (Studio 60, Friends). A Pilot-ot Thomas Schlamme (Studio 60, The West Wing, Sports Night) rendezi.

Szereplők: Allison Janney (The West Wing), Andrea Anders (Better Off Ted, The Class, Joey), James Lesure (Lipstick Jungle, Las Vegas), Matthew Perry (Studio 60, Friends), Nate Torrence (Studio 60) és Portia Doubleday.

Stúdió: FanFare Productions, Shoe Money Productions, Sony Pictures Television

Történet: Ben Donovan egy másodvonalbeli San Diego-i sportcsarnok üzemeltetője, aki a 40. születésnapján rájön, hogy eddig elfecsérelte az életét. Végre ki kellene ismernie szeszélyes főnökét, nem kellene folyton ágyba bújnia a marketingigazgatóval, de mindenekelőtt végre meg kellene komolyodnia.

Berendelés: 13 epizód mid-seasonre

tess mondja: Atom durva stáb és casting, Perry az egész Sorkin bagázst magával rántotta egy újabb fajsúlyos sorozathoz. Sitcom titulus alatt fut, de ha van isten, akkor félórás dramedy lesz, akárcsak a Sports Night volt. Részemről tuti befutó, az ABC fejesei is szerették, de akkor meg miért lett csak mid-season belőle. 100% a túlélési esélye, már csak az alacsonyabb ep szám miatt is.

Kanyecc mondja: Nincs mese, ez tökéletesre sikerült. 100% a túlélési esélye. Nincs mit mondani rá, mert tényleg!

FERCSA mondja: Ígéretes, de emlékeztek még a Studio 60 mekkora bukta lett? Pedig az is egy csili-vili dirrel-dúrral beharangozott sorozat volt. Így csak 90%.


free web stats