ABC újoncok (7) – No Ordinary Family

 
Beküldte: tess 2010 May 18, 17:42-kor a(z) Upfront 2010: ABC témába.

no-ordinary-family

Műfaj: Dráma

Készítők: Greg Berlanti (Brothers & Sisters, Eli Stone, Dirty Sexy Money) és Jon Harmon Feldman (Tru Calling, Reunion, Dirty Sexy Money) mint creator, David Semel pedig mint ügyeletes veterán a rendezésért felel. Producer: Morgan Wandell és Michael Chiklis (The Shield)

Szereplők: Autumn Reeser (The O.C., Complette Savages), Christina Chang (24, CSI: Miami), Jimmy Bennett, Julie Benz (Dexter, Angel), Kay Panabaker (Summerland), Michael Chiklis (The Shield), Romany Malco (Weeds) és Tate Donovan (Damages, The O.C.)

Stúdió: ABC Studios, Berlanti Television

Történet: Powell-ék egy átlagos amerikai család, csakhogy a családfők már nem vonzódnak egymáshoz. Belefáradtak a folyamatos munkába, a gyermeknevelésbe és szép lassan elidegenedtek egymástól. Azonban egy hirtelen jött ötlet szerint egy családi vakáció talán újra a helyére billenthetné az érzelmeket. Csakhogy a repülő balesetet szenved és az Amazonasba zuhan. A család persze túléli, de furcsa dolgokra lesznek figyelmesek. Mindegyikük ugyanis valamilyen képesség vagy erő birtokosa lett.

Berendelés: 13 epizód ősztől keddenként

tess mondja: Remek stáb, remek szereplők, remek kritika a fejesektől és persze mérhetetlen pénz. A Pilot-ot állítólag Costa rica-n vették fel, szóval durva lenne ha belebuknának. Sokan persze már a következő Lost-ot látják benne, de ez érzésem szerint még messze lesz, meg persze minden függ a hangnemtől is. Azonban az már most biztos, hogy a csatorna nagy várományosa, így 80% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Millió egyszer leírtam már, hogy a következő idény Heroes-jaként tartják számon. Jó végre újra, országos tévécsatornán látni Michael Chiklis-t (The Shield). A szereplő- és a készítőgárda egyszerűen zseniális. 85%-ot adok neki. Ha megbukik, akkor nagyon nagy lúzer az ABC.

FERCSA mondja: Komoly a bagázs! Csak említésképp, OC-ból Autumn Reeser, Angel-ből Julie Benz vagy a kisebbik Panabaker leányzó. Amúgy nem tudom mennyit fognak a dzsungelben forgatni, de remélem minnél többet. Engem felcsigázott, nagyon is, 95%.


free web stats