ABC újoncok (8) – Off The Map

 
Beküldte: tess 2010 May 18, 17:57-kor a(z) Upfront 2010: ABC témába.

offthemap[1]Műfaj: Dráma

Készítők: A creatori székben Jenna Bans (Grey’s Anatomy, Private Practice), míg a rendezőiben Daniel Minahan (True Blood, Grey’s Anatomy). A produceri teendőket Betsy Beers (Grey’s Anatomy, Private Practice) valamint Shonda Rhimes (Grey’s Anatomy, Private Practice) látja el.

Szereplők: Caroline Dhavernas (Wonderfalls), Enrique Murciano (Without a Trace), Jason George (What About Brian, Eastwick, Eli Stone), José Julián, Mamie Gummer (John Adams), Martin Henderson (Big Sky) és Valerie Cruz

Stúdió: ABC Studios, Shondaland Productions

Történet: Egy kis dél-amerikai város a dzsungel közepén és egy lepukkant klinika, ahova az idealista Dr. Lilly Brenner és néhány társa megérkezik. A fiatal dokik mind saját belső démonaik elől menekültek a távoli dzsungelbe, ahol immáron az ő kezükben van élet és halál döntése. De persze a régi érzelmek is visszaköszönnek, hisz nem lehet mindent az örökkévalóságig palástolni.

Berendelés: 13 epizód mid-seasonre

tess mondja: Az ABC istenesen köti az ebet a karóhoz, így szépen munkába is fogta siker gyárosait. Az eredmény pedig mi más lehetne, mint egy újabb orvosi dráma a Private Practice farvizén. A stáb kemény, ellenben a szereplők már csak középszerek, de mégis tuti túlélő lesz. 90% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Hee? Jah… hogy ez egy orvosi dráma? Kicsit nehezen esett le. Persze, ha csütörtökre rakja be, akkor simán lehet belőle bármi. 50% esélyt adok neki, mert a szereplőgárda szerintem korrekt.

FERCSA mondja: Ahogy látom a Grey’s Anatomy készítőit szépen összeszedték. Ebből kiindulva szerintem biztos túlélő lesz, de a történet engem nem vonz, így csak 75%.


free web stats