ABC újoncok (9) – The Whole Truth

 
Beküldte: tess 2010 May 18, 18:19-kor a(z) Upfront 2010: ABC témába.

wholetruth[1]Műfaj: Dráma

Készítők: Egy újabb Jerry Bruckheimer által pénzelt széria, ahol a kreatív agy Tom Donaghy (Without a Trace), míg a rendező Alex Graves (Journeyman, The West Wing). A producerek sorában ott találjuk Jonathan Littman (Chase, Miami Medical, Cold Case) és KristieAnne Reed (Miami Medical, The Forgotten, Dark Blue, Eleventh Hour)

Szereplők: Anthony Ruivivar (Traveler, Third Watch), Christine Adams (Home Again), Eamonn Walker (Kings, Justice), Joely Richardson (Nip/Tuck), Rob Morrow (Numb3rs) és Sean Wing (Beautiful People)

Stúdió: Jerry Bruckheimer Television, Warner Bros. Television

Történet: Egyedülálló jogi dráma, ami bemutatja a védelem és a vád szempontjait is az ügyben, úgy hogy közben mind a két szál nyitott marad. Igazi procedural jogi insider cucc, ahol nem feltétlenül az igazságé a főszerep.

Berendelve: 13 epizódősztől, szerdánként

tess mondja: Bruckheimer megint egy sajátságosan egyedi jogi drámát tett le az asztalra, ami most tényleg siker is lehet. Bár ahogy a Justice elvérzett anno és ahogy a The Deep End is leszerepelt igen csak kérdéses a sikere. 50% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Tényleg lesz alapfogalom Jerry Bruckheimer-ről, mivel elképesztő, amit csinál. Jogi dráma? Hm… Jöhet. 80%-nyi esélyt adok neki. Remélem a Deep End-nél hosszabb életű lesz.

FERCSA mondja: Egy újabb J.B. produkció. A videó alapján tényleg bemutatja a “Whole Truth”-t vagyis a teljes igazságot. Ha Jerry vissz bele egy kis CSI feelinget is nyerő lehet. 85%


free web stats