CBS újoncok (5) – $#*! My Dad Says (a.k.a. Shit My Dad Says)

 
Beküldte: tess 2010 May 19, 17:56-kor a(z) Upfront 2010: CBS témába.

UPFRONT 2010

Műfaj: Sitcom

Készítők: A creatori teendőket egy négyes fogat látja el David Kohan (Four Kings, Will & Grace), Justin Halpern, Max Mutchnick (Four Kings, Will & Grace) és Patrick Schumacker személyében. Rendező: a veterán James Burrows (Garry Unmarried, Back to You)

Szereplők: Nicole Sullivan (Rita rocks), Ryan Devlin (Big Shots, Veronica Mars), Stephanie Lemelin (Cavemen), Will Sasso (MADtv) és William Shatner (Boston Legal)

Stúdió: Warner Bros. Television

Történet: Sitcom a népszerű Twitter oldal alapján, amit még Justin Helpern készített, hogy makacs és megmondós apja beszólásait megossza a világgal.

Berendelve: 13 epizód ősztől, csütörtökönként

tess mondja: Hihetetlen hogy a tv-s biznisz is mire nem vetemedik már. Anno ugye ott volt a Caveman, ami egy reklám volt, de persze volt már nem egy Youtube sorozat is, de ez… Alapból D.O.A. szerintem, de a CBS mégis lát benne valamit, hisz a The Big Bang Theory vezeti majd fel és a főszerepet pedig nem kisebb arcra bízták mint Shatner-re. 60% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Az időponttal nem vagyok kibékülve, hiszen a CBS-nek csütörtökön nem mostanság volt szitkomja. Inkább az NBC-re volt jellemző, de legalább kicsit átszervezi a műsorrendjét. Ez tetszik. Nagyon nagy hype-pal indult a castingja, szóval simán kap tőlem 70%-nyi esélyt.

FERCSA mondja: CBS berendelt két szitkomot fifty-fity alapon. A kettőből én Kirk kapitány mellett tenném le a voksom. 66%


free web stats