CBS újoncok (3) – Blue Bloods (aka. Reagan’s Law)

 
Beküldte: tess 2010 May 19, 17:36-kor a(z) Upfront 2010: CBS témába.

UPFRONT 2010

Műfaj: Dráma

Készítők: Creatorként Robin Green (The Sopranos, Northern Exposure) szuperál, míg a rendezésért Michael Cuesta (Dexter felel). A producerek sorát a veterán Leonard Goldberg és Mitchell Burgess (The Sopranos) képzi.

Szereplők: Bridget Moynahan (Six Degrees), Donnie Wahlberg (Runaways, Boomtown), Dylan Moore, Flex Alexander (One on One), Len Cariou (Damages, Brotherhod), Tom Selleck (Magnum, Las Vegas, Jesse Stone) és Will Estes (Reunion)

Stúdió: CBS Television Studios

Történet: Családi dráma egy több generációs rendőr családról, ahol a családfő Frank Reagen a New York-i rendőrség feje, emellett elismert név a szakmában. Kisebbik fia, Jamie igazi csodagyerek, aki most végez a Harvard jogi karán, de ő mégsem a jogi pályát választja, hanem inkább rendőrnek állna be, holott barátnője Sydney már elsőéves ügyvéd. Frank idősebb fia, Danny sokkal komolyabb, Iraki veterán, aki a családjáért él, de ha nyomozásról van szó nem riad vissza a kétes megoldásoktól sem az ügy érdekében. A látszólagos családias hangulatban azonban Jamie élete szép lassan kezd megváltozni, köszönhetően egy titkos nyomozásnak, ami hatással lehet a családi örökségre is.

Berendelve: 13 epizód ősztől péntekenként

tess mondja: Ugyancsak fajsúlyos családi drámának ígérkező sorozat meglehetősen sok ismert névvel a The Good Wife farvizén lovagolva. Részemről tuti vevő leszek rá, már csak az átívelő nyomozás miatt is, no meg persze Tom Selleck sem utolsó szempont. Ellenben ez a péntek esti időpont könnyedén a végét is jelentheti. 60% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: nem mondom azt, hogy várom, mert valahogy a története cseppet se fogott le, de Tom Selleck van benne, szóval eléggé nagyon esélyekkel bír. Ezt leszámítva is csak 40%-nyi esélyt adok neki.

FERCSA mondja: Komolynak igérkezik ez is, szereplők több, mint rendben. Simán megadnám a 85%-ot mint előbb, de ez a pénteki halál nap?? eszüknél vannak? így csak 75%.


free web stats