CBS újoncok (2) – Defenders

 
Beküldte: tess 2010 May 19, 17:15-kor a(z) Upfront 2010: CBS témába.

UPFRONT 2010

Műfaj: Dráma

Készítők: A creatori székben az újoncnak tekinthető Kevin Kennedy – Niels Mueller páros, míg a rendezőiben a sokat tapasztalt Davis Guggenheim. Producerek: Carol Mendelsohn (CSI franchise, Melrose Place), Harry Gantz (Taxicab Confessions) és Joe Gantz (Taxicab Confessions)

Szereplők: Gillian Vigman (Sons & Doughters), Jerry O’Connell (Sliders, Crossing Jordan, Carpoolers), Jim Belushi (According to Jim), Jurnee Smollett (Friday Night Lights) és Tanya Fischer (Life on Mars)

Stúdió: CBS Television Studios

Történet: Nick Morelli és Peter Kaczmarek ismert Las Vegas-i arcok, akiknek mellesleg van egy ügyvédirodájuk is. Nick lelkes és elkötelezett híve a jognak, nála nem számít, hogy egy ügy mekkora, csak siker élteti. Ebben társa Peter, de őt inkább a gyors autók, a szép nők és a méregdrága kellékek teszik boldoggá. Menetközben csatlakozik a céghez a fiatal és lelkes ügyvéd Lisa Tyler is. Persze ahogy lenni szokott a munka itt is keveredik a magánélettel, amikor is Pete-nek a saját démonjait kell legyőznie, míg Nick-nek a széthulló házasságával kell foglalkoznia.

Berendelve: 13 epizód ősztől szerdánként

tess mondja: A casting alapján igen csak karakterorientált jogi drámával van dolgunk, ami tuti a The Good Wife dramaturgiáját fogja továbbvinni. Vagyis random procedural esetek némi magánéleti szállal megspékelve. 75% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Nocsak. Egy meglepetés, amire nem számítottam volna. Annak viszont örülök, hogy egyre több csatorna rendel be jogi drámát, úgy is kihalófélben lévő „állatfajta”. A The Good Wife-ra hajaz a sztori, de reméljük a készítők annál azért többet tudnak kihozni belőle. 50%-nyi esélyt adok neki.

FERCSA mondja: A két öreg fiú már most megvett és Carol Mendelsohn is itt buktáról szerintem nem beszélhetünk, kérdés inkább az megkapja-e a második évados berendelést? Szerintem 85%, hogy igen.


free web stats