CBS újoncok (1) – Hawaii Five-O

 
Beküldte: tess 2010 May 19, 16:59-kor a(z) Upfront 2010: CBS témába.

Upfront 2010

Műfaj: Dráma

Készítők: Abrams egykor csatlósai mára már külön kompániát képeznek, így fordulhatott elő, hogy a fenegyerek nincs ott a creatorok közt Alex Kurtzman és Roberto Orci mellett. Remélem nem kell felsorolnom, hogy eddig mit tettek le az asztalra. Rendező az Underworld mozifilmekkel befutó Len Wisman. További producerek még Peter Lenkov (CSI: NY, La Femme Nikita) és Paul Zbyszewski (Lost, Day Break)

Szereplők: Alex O’Loughlin (Three Rivers, Moonlight), Daniel Dae Kim (Lost, Angel), Grace Park (Battlestar Galactica, The Cleaner, The Border), James Marsters (Buffy, Angel, Smallville), Jean Smart (Samantha Who?. 24), Scott Caan (Entourage) és Taryn Manning (Drive)

Stúdió: CBS Television Studios

Történet: Steve McGarrett haditengerész, aki visszatér Oahu-ra felkutatni apja gyilkosát. Azonban a nyomozás után a helyi kormányzó kinevezi egy elit csapat élére, aminek minden metódusában szabad kezet kap. Egyetlen egy megkötés van csak, biztosítani Hawaii fedhetetlenségét.

Berendelve: 13 epizód ősztől hétfőnként

tess mondja: No1 befutó ez már most kétségtelen. Mind a szereplők, mind a stáb nagyágyú, így kétlem hogy melléfognának. A CBS meg hülye lenne ezt az erős csapatot elengedni, szóval simán 100% a túlélési esélye és ha szerencsénk van, akkor lesz benne egy tökös átívelő szál is.

Kanyecc mondja: Már akkor biztos volt a berendelése, amikor a pilotötlete felmerült. Egyértelműen a CBS legígéretesebb újoncai között kell emlegetni. 100%-nyi esélyt adok neki.

FERCSA mondja: Minden mellette szól! De viszont mégsincs Abrams, így csak a vicc kedvéért 99%.


free web stats