CBS újoncok (4) – Címnélküli Criminal Minds spin-off

 
Beküldte: tess 2010 May 19, 17:42-kor a(z) Upfront 2010: CBS témába.

Műfaj: Dráma

Készítők: Edward Allen Bernero (Criminal Minds, Third Watch) és Chris Mundy (Criminal Minds, Cold Case) mint creator, Richard Shepard pedig mint rendező vesz részt a produkcióban. Producer: Deborah Spera (Criminal Minds, Reaper, Army Wives) és Mark Gordon (Private Practice, Gray’s Anatomy)

Szereplők: Beau Garrett, Forest Whitaker (The Shield), Matt Ryan (The Tudors) és Michael Kelly (Generation Kill)

Stúdió: ABC Studios, CBS Television Studios, The Mark Gordon Company

Történet: A profilozók spin-off sorozata, a szokásos procedural köntösben, vagyis egy rész egy ügy, mellé pedig gondolom én modernebb látvány és gyorsabb tempó dukál majd.

Berendelve: 13 epizód mid-seasnre

tess mondja: Látatlanban tuti befutó lenne, de valamiért Whitaker mester mégsem volt annyira jó skót, mint a mozivásznon, hisz a fejeseknek nem tetszett annyira, így mid-season lett belőle. Amúgy véleményem szerint nagyon nem tarthat sehol még a projekt, de persze ne legyen igazam. 50% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Az NCIS: Los Angeles-nél a kísérletezés bejött. A Criminal Minds egyébként is a kedvenc nyomozós sorozataim közé tartozik, szóval egyértelműen várós úgy, hogy a backdoor pilotját még meg se néztem. Túlélési esélye: 90%

FERCSA mondja: Mivel mid-season-ben jön, így simán esélyes. 66%


free web stats