Upfronts 2010/11 – CBS

 
Beküldte: tess 2010 May 19, 16:25-kor a(z) Upfront 2010: CBS témába.

3 csatorna letudva, pontosabban 3 unalmas, a papírformának tökéletesen megfelelő Upfronts letudva. Ma a CBS van terítéken, de a sokak által csak nyugdíjas adónak nevezett csatorna mindennek mondható csak nem nyugdíjasnak. Történt ugyanis, hogy tegnap a csatorna bekeményített és szépen törölte 7 sorozatát végérvényese, azaz a paletta közel harmadát. Hát ez minden, csak nem nyugdíjas mentalitás emberek!

Amúgy a tegnapi lépés két dolgot vetít előre a jövőben. Egyszer, a felhozatalnak tuti keménynek kell lennie, ha ezt a radikális lépést meg merték lépni. Azért egy Ghost Whisperer kasza igen csak kemény lépés! Másrészről meg tuti, hogy mindegyik sorozata végig megy, ellenben az ementáli sajt dagadt burleszk kurvának hatna a csatorna szétszabdalt műsorrendje mellett.

És ha már műsorrend, akkor emellett sem lehet elmenni nagyon szavak nélkül. A vezetőség ugyanis elég keményen nyomhatja a kokót, hisz szinten majdhogynem minden tuti sorozatot új helyre száműztek. Elmozdították a The Big Bang Theory-t, szétszórták a CSI sorozatokat és ahogy lenni szokott ez csak a jéghely csúcsa. Bátor és egyben radikális lépés volt a mostani Upfronts az már biztos.

A CBS a 2010/11-es szezonra 6 sorozatot kért be csupán, amiből 4 dráma: Hawaii Five-O, Defenders, Blue Bloods és a még mindig cím nélkül futó Criminal Minds spin-off, ami csak a mid-seasonben debütál. Valamint van még 2 sitcom: a Mike & Molly és a mittomén milyen karakteres kuszaságú My Dad Says.

Nem lett sorozat a következő dráma Pilotokból: Chaos, I Witness, The Line, The Odds, The Quinn-Tuplets, Címnélküli Mdeical Project.
Bukott sitcom felhozatal: Hitched, Livin’ On a Prayer, Open Books, Team Spitz, True Love, Címnélküli Charles & Hines Project, WTF!

Ősztől a következő sorozatok térnek vissza: 48 Hour Mystery, 60 Minutes, The Amazing Race, The Big Bang Theory, Criminal Minds, CSI, CSI: Miami, CS:NY, The Good Wife, How I Met Your Mother, Medium, The Mentalist, NCIS, NCIS: Los Angeles, Rules og Engagement, Survivor, Two and a Half Man, Undercover Boss.

Végérvényesen kaszát kapott: Accidentally on Purpose, Cold Case, Gary Unmarried, Life for the Moment, Miami Medical, Numb3rs, Three Rivers.

Kaszát kapott a Ghost Whisperer és a The New Adventures of Old Christine is, de itt még folynak a tárgyalások egy esetleges ABC-s átvételről.


free web stats