CW újoncok (1) – Hellcats

 
Beküldte: tess 2010 May 20, 15:56-kor a(z) Upfront 2010: The CW témába.

fecfb09dd53386be72a0127c2fb43d8f

Műfaj: Dráma

Készítők: Kevin Murphy (Caprica, Valentine) készítette Kate Torgovnick könyvje alapján. Rendező: Allan Arkush (Heroes, Crossing Jordan), producerek: A.J. Marcantonio és Tom Welling (Smallville)

Szereplők: Aly Michalka (Phil of the Future), Ashley Tisdale (High School Musical), Ben Browder (Farscape, Stargate SG-1), Elena Esovolova, Gail O’Grady (Hidden Palms), Heather Hemmens, Matt Barr (Harper’s Island), Robbie Jones és Sharon Leal (Private Practice, Boston Public)

Stúdió: CBS Television Studios, Tom Welling Productions, Warner Bros. Television

Történet: Marti Perkins egy fiatal és energikus joghallgató a Lancer University-n, de az élete szó szerint és átvitt értelemben is a fejetetejére áll, amikor elveszíti az ösztöndíját. Egyetlen esélye van csak a maradásra, ha beáll a középiskola legendás pompom csapatába a Hellcats-be, ahol a bennmaradás nem is olyan könnyű feladat. Sok-sok dráma, sport, pénz és persze intrika, de legalább támasznak ott van a szobatársa.

Berendelve: 13 epizód őszre szerdánként

tess mondja: Hangzatos stáb és persze szereplők, gondolom szokás szerint jókora eyecandy faktorral megspékelve. Ashley Tisdale meg amúgy is húzónév mostanság a tini lányok körében, szóval sanszos a siker, feltéve, ha a Gossip girl irányába megy el és nem egy agyatlanul buta 90210 vagy Melrose Place lesz. 85% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Hát leginkább az ABC Family műsorára tudom elképzelni a Hellcats-et. Egyértelműen beleillik a csatorna struktúrájába, hiszen tini drámáról beszélünk. 50%-ot adok neki.

FERCSA mondja: Én várni fogom! Nem tudom mennyire fog elmenni a BMS írányvonalában, de valószínűleg inkább a dráma fog dominálni. Sajnos azt kell mondjam, hogy a CW a lét inkább a Nikitába tömte, így kérdés mit tudnak kihozni a rendelkezésre álló keretből, de én is megadom a 85%-ot, mivel belefog illeni a CW imidzébe.


free web stats